Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs Nápoj stříbrného větru 100 g

Nápoj stříbrného větru 100 g Zobrazit větší
Doplněk stravy.

500 Kč s DPH

TCM Herbs

Dostupnost: Skladem

Složení (bylinný prášek v koncentraci 1:5): máta kališnická - nať 30 %, koprníček rozkladitý - kořen 30 %. zlateň indická - květ 15 %, zlatice převislá - plod 15 %
Dávkování: doporučená denní dávka nápoje je 4 gramy tj. 4 odměrky 1 × denně. V Číně pro urych­lení účinku lze v akutním případě (nachlazení apod.) zvýšit dávkování a tento nápoj pít častěji a to 3–4 × denně.
Příprava - Koncentrovaný prášek (v poměru 1:5) se zalije horkou vodou a teplý se popíjí. Rovněž lze do nápoje přidat bylinné tablety (nejlépe rozdrcené), které se používají při akutních potížích (kupř. Chlad ranní mlhy (002) nebo Vyvanutí dračí jeskyně (007) nebo Zátiší poustevníka Changa (114) a vše pozřít současně.
Balení: 100 g
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C. Chraňte před mrazem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy.
Zdroj: www.patentnimedicina.cz

TCM Herbs® byla založena v roce 2001 MUDr. Petrem Hoffmannem, který je také majitelem této firmy, která vlastní dovozní práva na import 100% přírodních bylinných produktů z Číny a z Belgie (Taiwan). Jak již název napovídá, zkratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená ve světě tradiční čínskou medicínu a Herbs zase byliny. Společnost vyvinula svoje know how, které MUDr. Petr Hoffmann získal dlouholetými zkušenostmi ve své praxi v tomto oboru a jeho léčebné postupy jsou duchovním vlastnictvím a devizou této společnosti. Firma se zabývá tradiční čínskou medicínou a jejími bylinnými produkty, tj. dovozem, vývozem, maloobchodním a velkoobchodním prodejem, distribucí a zásilkovou službou, publikační činností, školením, propagací v médiích a poradenskou činností v oblasti tradiční čínské medicíny.

Dodavatel: TCM Herbs, s.r.o., U Černé věže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napsat recenzi

TCM Herbs Nápoj stříbrného větru 100 g

TCM Herbs Nápoj stříbrného větru 100 g

Doplněk stravy.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost