Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Argital Zelený jíl vysušený sluncem 1 kg

Akce

Argital Zelený jíl vysušený sluncem 1 kg Zobrazit větší
Přírodní Zelený jíl Argital vysušený sluncem je vzácného mořského původu, díky čemuž je obohacený o všechny prvky přítomné v mořské vodě. Pochází z čisté oblasti na jižním pobřeží Sicílie. Používá se k přípravě obličejové, tělové nebo vlasové masky, ke koupelím a zábalům.

260 Kč s DPH

-20 Kč

280 Kč s DPH

Argital

Dostupnost: Skladem

Zelený jíl působí proti stárnutí pleti, celulitidě, formuje postavu, zpevňuje, vypíná, vyživuje, obnovuje, čistí a vyhlazuje pleť, detoxikuje a zklidňuje podrážděnou pokožku a vyrovnává a normalizuje problematickou pleť. Vlasová maska z přírodního jílu dodává vlasům zdraví, sílu a lesk. Zvětšuje objem vlasů. Zelený jíl se doporučuje také pro uvolňující a regenerační koupel rukou a nohou a pro zeštíhlující koupel. 
Složení: Solum Fullonum
Použití:
  • Základní maska - Pro přípravu použijte: přibližně jeden malý šálek jílu, 1 lžičku medu, 1 lžičku mandlového nebo olivového oleje a půl šálku přírodní minerální vody. Příprava: nalijte do šálku vodu (½ šálku), přidejte med a nechte ho rozpustit, přidejte olej a dobře promíchejte, poté postupně přidávejte za stálého míchání jílový prášek a míchejte, dokud nedosáhnete hladkého krému. Pokud je krém příliš řídký, přidejte jíl anebo přidejte vodu, pokud je moc hustý. Masku naneste prsty nebo špachtličkou rovnoměrně na vybranou oblast obličeje, krku, těla nebo na vlasy. Vyhněte se okolí očí. Po uplynutí doporučené doby působení odstraňte pomocí houbičky a/nebo teplé vody.  Po třech minutách začne maska mírně „tahat“ za kůži, to je normální reakce. Normální je i mírné zčervenání pleti po odstranění masky. Hodně citlivá pleť může reagovat mírným pálením a zčervenáním, to je též běžná reakce, které není třeba se obávat. Po několika minutách po aplikaci masky se dostaví příjemný pocit osvěžení a uvolnění pleti. Po omytí masky bude vaše pleť měkčí a krásně hladká. Upozornění: V případě zasažení očí, je vypláchněte ihned dostatečným množstvím vody. 
  • Maska na vlasy - Do základní masky přidejte 4 lžičky přesličkového odvaru (vlasová maska musí být tekutější pro snadnější aplikaci). Můžete přidat též 1-3- kapky esenciálního oleje z Ylang-Ylangu. Nechte působit 5-10 minut. Masku naneste na mokré vlasy, vetřete ji dobře do vlasů a k vlasové pokožce a překryjte ji čepicí do sprchy. Poté smyjte masku teplou vodou a vlasy umyjte nejlépe jedním ze šamponů Argital. 
  • Zeštíhlující koupel se zeleným jílem - Do napuštěné vany vhoďte 3-4 hrsti zeleného jílu. V horké vodě se jíl sám rozptýlí. Při koupeli jej pohyb končetin udrží rozptýlený ve vodě. Jíl tělo neušpiní, takže není nutné se po koupeli oplachovat. Vanu stačí poté osprchovat (jíl neucpává odtok). 
  • Relaxační koupel pro ruce a nohy - Do dřezu s horkou vodou přidejte hrst jílového prášku. Ve vodě s jílem koupejte střídavě ruce nebo nohy, třete jednu končetinu o druhou, dokud voda nevychladne. Do koupele můžete přidat 1-3 kapky esenciálního oleje z meduňky nebo levandule. 
Balení: 1 kg

Italskou firmu ARGITAL založil v roce 1976 Dott. Giuseppe Ferraro, vyznavač antroposofického přístupu k životu. Jeho záměrem bylo zhodnotit a rozvíjet poznatky o příznivých vlastnostech jílu a využít je pro výrobu přírodní kosmetiky. Během několika let se Argital stal dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu.

Dodavatel: Cosmetica Natura, s.r.o., Linhartova 1288/12, 150 00, Praha - Košíře

ECO ECO

Napsat recenzi

Argital Zelený jíl vysušený sluncem 1 kg

Argital Zelený jíl vysušený sluncem 1 kg

Přírodní Zelený jíl Argital vysušený sluncem je vzácného mořského původu, díky čemuž je obohacený o všechny prvky přítomné v mořské vodě. Pochází z čisté oblasti na jižním pobřeží Sicílie. Používá se k přípravě obličejové, tělové nebo vlasové masky, ke koupelím a zábalům.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost