Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Les Fleurs de Bach Aura parfém Stres 30 ml

Akce

Les Fleurs de Bach Aura parfém Stres 30 ml Zobrazit větší
Aura parfém Stres Les Fleurs de Bach je unikátním propojením Bachových květových esencí v bio kvalitě doplněných vybranými esenciálními oleji. 

335 Kč s DPH

-14 Kč

349 Kč s DPH

Les Fleurs de Bach

Dostupnost: Skladem

Hodí se v momentech, kdy vás trápí stres a potřebujete navrátit vnitřní klid a celkovou pohodu. Postarají se o to Bachovy esence z řepíku, dubu, netákavky, jírovce, borovice, jabloně či sporýše, které mají zlidňující účinky, pomáhají dodat sebedůvěru apod.
Parfém díky Bachovým esencím z řepíku lékařského, dubu letního, netýkavky, jírovce maďalu, borovice letní, jabloně a sporýše lékařského pomáhají uvolňovat napětí, navracet vniřní klid a celkovou pomohu. Dodávají toleranci, lepší snášenlivost s okolím či nezaujatý pohled na události. Používají se i pro zvyšení sebedůvěry a bojují proti pocitům bezradnosti. Celkovému účinku přispívají i esenciální oleje, konkrétně z levandule, máty, pelargonie a rozmarýny.
INCI: Alcohol DenatWater (Aqua)Fragrance (Parfum)AlcoholAesculus Hippocastanum (White Chestnut) Flower ExtractAgrimonia Eupatoria (Agrimony) Flower ExtractImpatiens Glandulifera (Impatiens) Flower ExtractPinus Sylvestris (Pine) Flower ExtractQuercus Robur (Oak) Bud ExtractMalus Sylvestris (Crab Apple) Flower ExtractVerbena Officinalis (Vervain) Flower ExtractLinalool,LimoneneGeraniolCoumarin
Použití: V případě potřeby rozstříkněte parfém nad hlavu (1-3 střiky) a nechte se zahalit vzniklou voňavou mlhou.
Balení: 30 ml
Upozornění: Pouze pro vnější užití.

Francouzská společnost Les Fleurs de Bach navazuje na poslání a doporučení Dr. Bacha nechat působit Bachovy květy na člověka jako na celek ze všech stran. Značka vyrábí a nabízí unikátní komplex produktů pro harmonii těla, duše i mysli.

Dr. Bach našel metodu, která se zaměří na konkrétního jedince a příčinu jeho nemoci jemnou, šetrnou a zcela jednoduchou formou. Přál si, aby jeho terapie byla dostupná co největšímu počtu lidí a aby si každý uvědomil důležitost vlastní zodpovědnosti za své zdraví.

Díky intenzivnímu studování a zkoumání síly rostlin vybral 38 druhů květů, které pomáhají pečovat o rovnováhu emočních a fyzických sil. Z květů připravil výluhy, naředil je vodou a zakonzervoval alkohol, těchto 38 elixírů pokryje veškeré negativní emoce člověka.

Dodavatel: AMC RATIO s.r.o., Vlašská 15, Praha 1 – Malá Strana

BIO BIO

Napsat recenzi

Les Fleurs de Bach Aura parfém Stres 30 ml

Les Fleurs de Bach Aura parfém Stres 30 ml

Aura parfém Stres Les Fleurs de Bach je unikátním propojením Bachových květových esencí v bio kvalitě doplněných vybranými esenciálními oleji. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost