Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs Růst hory Tchaj 100 tbl.

Růst hory Tchaj Zobrazit větší
Doplněk stravy.

380 Kč s DPH

TCM Herbs

Dostupnost: Skladem

Složení (1 g vyroben z 5 g bylin): pazvonek chloupkatý - kořen, kozinec blanitý - kořen, rehmanie lepkavá - kořen, pivoňka bělokvětá - kořen, atraktylis velkoúborná - zdužnatělý kořen, gumojilm jilmový - kůra kmene a větví, mandarinka obecná - perikarp pečený, lékořice - uprav. kořen, mikrokrystalická celulóza (MCC) 1%
Dávkování: 3x denně 4 tablety (3 x denně 2 tablety - dle akutnosti) (v Číně používají v případě potřeby a intenzity potíží dávku 2 - 3x vyšší). Vhodné je užívat po celou dobu těhotenství. Užívá se minimálně 3 - 6 měsíců a účinek lze pozorovat po 2 měsících.
Balení: 100 tablet / 30 g (obsah bylin v tabletách je v maximální možné koncentraci 1:5)
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada petsré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C. Chraňte před mrazem.
Zdroj: www.patentnimedicina.cz

TCM Herbs® byla založena v roce 2001 MUDr. Petrem Hoffmannem, který je také majitelem této firmy, která vlastní dovozní práva na import 100% přírodních bylinných produktů z Číny a z Belgie (Taiwan). Jak již název napovídá, zkratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená ve světě tradiční čínskou medicínu a Herbs zase byliny. Společnost vyvinula svoje know how, které MUDr. Petr Hoffmann získal dlouholetými zkušenostmi ve své praxi v tomto oboru a jeho léčebné postupy jsou duchovním vlastnictvím a devizou této společnosti. Firma se zabývá tradiční čínskou medicínou a jejími bylinnými produkty, tj. dovozem, vývozem, maloobchodním a velkoobchodním prodejem, distribucí a zásilkovou službou, publikační činností, školením, propagací v médiích a poradenskou činností v oblasti tradiční čínské medicíny.

Dodavatel: TCM Herbs, s.r.o., U Černé věže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napsat recenzi

TCM Herbs Růst hory Tchaj 100 tbl.

TCM Herbs Růst hory Tchaj 100 tbl.

Doplněk stravy.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání