Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Cannaderm Mentholka 200 ml

Cannaderm Konopné mazání Mentholka 200 ml Zobrazit větší
Mentholka konopné mazání je rychle působící lehký gel s chladivým mentholem pro zevní aplikaci na pokožku v místě projevů bolestí zad, kloubů, svalů a šlach.

269 Kč s DPH

Cannaderm

Dostupnost: Skladem

Vysoké zastoupení účinných výtažků z kaštanu, kostivalu, kafru, arniky a oleje ze sibiřské jedle v receptuře garantuje účinnost masáže při namožených svalech, akutních i chronických problémech se zády a klouby, při zánětech šlach či projevech revmatismu, artrózy a ischiasu. Konopné mazání se velmi dobře vstřebává, nelepí ani nedráždí pokožku.
Účinné látky: bioaktivní konopný olej, sibiřská jedle, kaštan, kostival, arnika, mentol, kafr
Složení: Aqua, Alcohol denat., Cannabis Sativa Seed Oil, Castor Oil Hydrogenated Etoxylated, Aesculus Hippocastanum, Symphytum Officinale, Arnica Montana, Menthol, Camphor, Abies Sibirica Oil, Eucalyptus Globulus, Carbomer, Sodium Hydroxide
Použití: Gel rozetřete v dlaních a jemně vmasírujte do pokožky postiženého místa. Pro delší masáž kombinujte konopné mazání s mastí konopka nebo s masážním olejem z řady natura.
Balení: 200 ml

Speciální konopná kosmetika značky CANNADERM existuje úspěšně již od roku 2002, kdy ji na český trh zavedla firma CANNABIS Pharma-derm, s.r.o. zabývající se vývojem, výrobou a prodejem kvalitní speciální kosmetiky a potravinových doplňků využívajících léčivý efekt konopí. V rámci ČR patří této společnosti naprosté prvenství ve využití konopného oleje v recepturách speciální kosmetiky. Výrazně také přispěla ke změně společenského vnímání konopí. Kvalita značky Cannaderm je ověřená především 12 lety úspěšného fungování a setrvalou spokojeností zákazníků. Veškeré produkty Cannaderm se vyrábí dle originálních receptur přímo v ČR. Pro výrobu se používá moderní výrobní technologie, které odpovídají přísným standardům pro výrobu kosmetiky.

Dodavatel: Simply Cannaderm, s.r.o., Roháčova 188/37, 130 00, Praha - Žižkov

Napsat recenzi

Cannaderm Mentholka 200 ml

Cannaderm Mentholka 200 ml

Mentholka konopné mazání je rychle působící lehký gel s chladivým mentholem pro zevní aplikaci na pokožku v místě projevů bolestí zad, kloubů, svalů a šlach.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více