Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Dětský difuzér se zvlhčovačem vzduchu 80 ml

Nobilis Tilia Dětský difuzér se zvlhčovačem vzduchu Zobrazit větší
Pročistí vzduch a zkrášlí každý dětský pokojíček

989 Kč s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnost: Skladem

Zdravé aroma éterických olejů a barevné podsvícení promění každý dětský pokoj v útulné místo k odpočinku, spánku i radostnému dovádění. Aromalampy se svíčkou nejsou pro dětské pokoje bezpečné a klasickým difuzérům zase schází dětská roztomilost. Proto nabízíme keramický difuzér v designu sovičky, který pomocí vody a ultrazvuku rozptyluje po místnosti jemnou mlhu éterických olejů. Ty se tak nepřepalují nad svíčkou, ale zachovávají si své aktivní vlastnosti. Barevné odstíny tyrkysové, zelené, žluté, oranžové, červené, růžové, fialové a modré vykouzlí v místnosti magickou atmosféru, u které se dětem bude příjemně usínat. Podbarvení však můžete vypnout, a pokud se odpaří všechna voda, difuzér se vypne automaticky sám.

Použití: Naplňte vnitřní nádobku difuzéru vodou a přidejte 10-15 kapek éterického oleje nebo směsi olejů, které jsou vhodné pro děti. Difuzér uzavřete a přístroj zapněte stlačením horní části sovičky. Podrobný návod k použití a čištění zařízení je součástí difuzéru. Do difuzéru nepatří rostlinné oleje.

Udělá radost všem rodičům, kteří chtějí do péče o děti zapojit aromaterapii a dětem, pro které se difuzér-sovička stane oblíbenou barevnou a voňavou lampičkou. Difuzér je vhodný pro každodenní použití pro prostory až do 50 m2.

Velikost: 140 mm*125 mm*125 mm

Čerpáme inspiraci z přírody a tradičních historických zkušeností a s pokorou vyvíjíme prostředky, které jsou přírodě a člověku co nejblíž. Respektujeme individualitu osobností, které jsou našimi zákazníky a nesnižujeme kvalitu kvůli ceně. Přejeme všem našim zákazníkům, současným i budoucím, aby v našich výrobcích našli potěšení těla i ducha a aby spolu s námi objevili kouzlo vůní, které náš život činí bohatším.

Dodavatel: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napsat recenzi

Nobilis Tilia Dětský difuzér se zvlhčovačem vzduchu 80 ml

Nobilis Tilia Dětský difuzér se zvlhčovačem vzduchu 80 ml

Pročistí vzduch a zkrášlí každý dětský pokojíček

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji