Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Bach Modřín opadavý (Larch) 20 ml

Akce

Modřín opadavý (Larch) 20 ml Zobrazit větší
Doplněk stravy. Modřín nám pomáhá zvládat nedostatečné sebevědomí, které nám brání být tím, kým chceme, a dělat to, co chceme. Pomáhá zvládat nedostatečnou sebedůvěru před zkouškami, pohovorem z budoucím zaměstnavatelem, před vystoupením apod.

330 Kč s DPH

-9 Kč

339 Kč s DPH

Bach

Dostupnost: Skladem

Lidé, kteří Modřín potřebují, jsou často velice schopní a talentovaní, ale chybí jim sebedůvěra k tomu, aby se o cokoli vůbec pokusili. Předem očekávají neúspěch. Nicméně, úspěšné lidi obdivují, aniž by jim záviděli, jejich úspěch jim přejí. Kdesi v hloubi duše si mohou myslet, že jsou přinejmenším stejně schopní, ale nevěří si, že to dokáží a již předem věří v nezdar. Výsledkem může být i deprese.
Modřín dodává vědomí vlastních kvalit a schopnost nechat se vést svým vyšším JÁ. Vhodná i pro pány při problémech s potencí.

Bachovy květové esence: Bachovy květové esence představují velice jednoduchý a přitom velice účinný systém, který navrací harmonii našim emocím a tím také našemu celému bytí. Bachovy květové esence obsahují 38 květových esencí, což jsou esence připravené z nejedovatých, planě rostoucích rostlin a stromů. 39. esencí je Krizová esence (Rescue Remedy), která se skládá z pěti Bachových květových esencí. Filozofií tohoto systému je jednoduchost, úplnost a uzdravování sebe samého. Dr. Bach věřil, že fyzické onemocnění je výsledkem emocionální nerovnováhy. Celý život proto strávil hledáním jednoduchého a bezpečného systému léčení, o němž byl přesvědčený, že existuje. To se mu nakonec podařilo. Opustil svou lukrativní lékařskou praxi a celou ortodoxní medicínu a poslední roky svého života strávil léčením svých pacientů pouze za pomocí svých esencí. (Je však nutné zdůraznit, že esence nenahrazují lékařskou péči - ovšem mohou ji krásně podporovat a ovlivněním naší psychiky urychlit uzdravování.) Bachovy květové esence působí na to, čemu říkáme negativní emoce - např. strach, vyčerpanost, nedostatečné sebevědomí, pýcha, přílišné nadšení, které vede až k fanatismu, apod. Esence nám pomáhají tyto pocity harmonizovat, dostávají nás do přítomného okamžiku, kdy se na sebe, svou situaci a své pocity můžeme podívat objektivně a činit rozhodnutí bez emocí. Umožňují nám postupně odloupnout slupky, které jsme si nasadili, abychom přežili v tomto světě a tím nám postupně pomáhají odkrývat to, kdo skutečně jsme, jaký je cíl a smysl našeho života a vrátí nám naši odvahu vydat se na svou cestu a uskutečnit své sny a přání.

Složení: Brandy 40 % (99,6 %) , modřín opadavý (0,4 %) 
Dávkování: Léčebná lahvička je nejekonomičtějším způsobem dlouhodobého užívání esencí. Vezměte si jakoukoli kapací lahvičku o obsahu asi 30 ml. Může být jak z umělé hmoty, nebo ze skla. Materiál lahvičky skutečně nijak neovlivňuje účinnost esencí. Do lahvičky nakapejte 2 kapky od každé zvolené esence, kterou potřebujete (maximálně však 6 až 7 esencí) a potom ji doplňte čistou pramenitou vodou (bez bublinek, nevhodná je voda z vodovodu a destilovaná voda). Jestliže potřebujete delší dobu užívat Krizovou esenci (Rescue Remedy), dáte jí do lahvičky 4 kapky. Pokud chcete, můžete lahvičku protřepat. Z takto připravené lahvičky budete užívat alespoň 4x denně 4 kapky buď přímo do úst nebo do jakéhokoli nápoje (může být teplý, studený, alkoholický či nealkoholický). Pokud ucítíte potřebu užívat je častěji, samozřejmě můžete. A jelikož se vyrábějí z nejedovatých rostlin, nehrozí předávkování ani žádné vedlejší účinky. Bachovy květové esence můžete také používat pouze na procházející nálady. Po identifikaci vaší nálady a esence, která vám ji pomůže uzdravit, si nakapete 2 kapky (4 kapky v případě Krizové esence) do jakéhokoli nápoje a budete upíjet tak dlouho, dokud nálada nezmizí.
Obsah: 20 ml
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ORIGINÁLNÍ BACHOVY KVĚTOVÉ ESENCE jsou vyráběné anglickou homeopatickou firmou Nelsons, se kterou už Dr. Bach za svého života spolupracoval a zásoboval ji svými mateřskými tinkturami. Firma Nelsons, která vlastní oficiální licenci na plnění a distribuování mateřských tinktur Originálních květových esencí Dr. Bacha, vyrábí ročně miliony lahviček, které se vyvážejí dál do více než 70 zemí světa.

Dodavatel: Krystal Aquamarin s.r.o., Senovážné náměstí 978/23, 110 00, Praha - Nové Město

Napsat recenzi

Bach Modřín opadavý (Larch) 20 ml

Bach Modřín opadavý (Larch) 20 ml

Doplněk stravy. Modřín nám pomáhá zvládat nedostatečné sebevědomí, které nám brání být tím, kým chceme, a dělat to, co chceme. Pomáhá zvládat nedostatečnou sebedůvěru před zkouškami, pohovorem z budoucím zaměstnavatelem, před vystoupením apod.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost