Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Bach Slíva třešňová (Cherry plum) 20 ml

Akce

Slíva třešňová (Cherry plum) 20 ml Zobrazit větší
Doplněk stravy. Slíva třešňová harmonizuje strach z toho, že nás ovládne naše vlastní mysl, že se zblázníme a uděláme něco ošklivého, co udělat vůbec nechceme.

330 Kč s DPH

-9 Kč

339 Kč s DPH

Bach

Dostupnost: Skladem

Lidé v jejím negativním stavu mohou pomýšlet na sebevraždu a být hluboce zoufalí. Pomáhá při záchvatech hysterie a při náhlých výbuších zuřivosti. Je také dobrá pro děti, které trpí záchvaty křiku. Pro strach ze ztráty kontroly je součástí Krizové esence (Rescue Remedy).
Slivoň pomáhá proti strachu ze ztráty sebekontroly. Lidé tohoto typu se bojí, že se zblázní nebo že udělají něco nepředloženého (např. někomu ublíží, spáchají sebevraždu apod.). Pomáhá proti hysterii, výbuchům zuřivosti nebo i výbuchu křiku u dětí. Velmi prospívá lidem, kteří si stěžují, že slyší ze svého nitra hlasy apod. Tato esence dodává sebekontrolu, klidnou mysl, schopnost myslet a jednat racionálně.
Bachovy květové esence: V každém z nás přetrvává jedna nebo i více charakterových chyb, které nám zvlášť překážejí ve vývoji a my je musíme hledat... Ať už vás trápí úzkosti, strachy, nízké sebevědomí anebo problém se sebeovládáním, je to jen zlomek negativních emocí, se kterými se dokážou vypořádat Bachovy květové esence. Stačí vybrat tu pravou pro vaše potíže, pravidelně ji užívat a svět se vrátí do těch správných, harmonických kolejí. Lze tak účinně předcházet nemocem, které často pramení ze stavu mysli. V roce 1930 Dr. Bach nalezl první základní rostliny, z jejichž výtažků připravil první tinktury k odstraňování negativních emocionálních stavů. Následovaly další květiny - dnes jeho květová terapie obsahuje 38 léčivých rostlin, stromů a keřů, jejichž esence „narovnávají“ lidskou psychiku. Bach vytvořil komplexní systém, do kterého zahrnul všechny negativní emoce, které mohou člověka zasáhnout. Bachova květová terapie radikálně změnila náš pohled na lidské choroby. Ačkoliv tento výborný lékař lidem nabídl řešení jejich problémů, sám vždy zdůrazňoval jejich odpovědnost za vlastní osud, což shrnuje následovně: "Žádný druh tělesného léčení ani perfektní strava nemohou člověka zcela uzdravit, nenaplní-li se jeho srdce láskou a nevyvine-li upřímnou snahu zbavit se svých negativních sklonů."
Složení: Brandy 40 %1) (99,6 %) , Slíva třešňová (0,4 %) 
Dávkování: 4 kapky kápneme přímo do úst, chvíli vydržíme a poté můžeme zapít. Je možné i nakapat do sklenice s jakýmkoli nápojem (voda, čaj, džus, šťáva …). V průběhu dne používáme dle
doporučeného dávkování.
Obsah: 20 ml
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ORIGINÁLNÍ BACHOVY KVĚTOVÉ ESENCE jsou vyráběné anglickou homeopatickou firmou Nelsons, se kterou už Dr. Bach za svého života spolupracoval a zásoboval ji svými mateřskými tinkturami. Firma Nelsons, která vlastní oficiální licenci na plnění a distribuování mateřských tinktur Originálních květových esencí Dr. Bacha, vyrábí ročně miliony lahviček, které se vyvážejí dál do více než 70 zemí světa.

Dodavatel: Krystal Aquamarin s.r.o., Senovážné náměstí 978/23, 110 00, Praha - Nové Město

Napsat recenzi

Bach Slíva třešňová (Cherry plum) 20 ml

Bach Slíva třešňová (Cherry plum) 20 ml

Doplněk stravy. Slíva třešňová harmonizuje strach z toho, že nás ovládne naše vlastní mysl, že se zblázníme a uděláme něco ošklivého, co udělat vůbec nechceme.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost