Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Sleepgreen – bylinný čaj 20 sáčků

Topvet Sleepgreen – bylinný čaj 20 sáčků Zobrazit větší
Doplňky stravy. Bylinný čaj pro dobrý spánek a relaxaci.

88 Kč s DPH

Topvet

Dostupnost: Skladem

Dobrý spánek a relaxace

Složení: Levandule květ (Lavandula officinalis flos), Meduňka nať (Melissa officinalis herba), Dobromysl nať (Origanum vulgare herba), Mučenka pletní (Passiflora incarnata), Citronová tráva (Cymbopogon citratus)

Použití: Unikátní bylinná kompozice 5 druhů bylin podporuje plnohodnotný spánek a relaxaci. Použité byliny doporučujeme pro navození duševní pohody, kognitivního a duševního zdraví. Bylinná směs Sleepgreen je vhodná pro navození pozitivní nálady. Doporučujeme i pro zvýšení duševního výkonu.

Příprava: 1 nálevový sáček zbavený vrchního papírového obalu zalijeme 0,25 l vroucí vody a necháme luhovat 5–10 minut. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý těsně před užitím.

Dávkování: dospělým je doporučováno vypít 2–3 šálky čaje denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Překročení doporučené denní dávky nevyvolává zdravotní riziko. Není určeno pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy.

Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Obsah živin a energetická hodnota 1 nálevového sáčku čaje jsou zanedbatelné.

Skladování: v suchu při pokojové teplotě a vlhkosti do 70 %. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Vyrobené na Slovensku

Vzhledem k tomu, že kořeny firmy TOPVET sahají až do roku 1990, lze ji považovat za tradičního českého výrobce přírodní kosmetiky a doplňků stravy. Firma TOPVET vznikla jako firma rodinná, a proto i dnes, přesto, že lidský potenciál již dávno není pouze z okruhu rodiny, udržují si uvnitř firmy stejný zápal pro věc a stejné nadšení jako před lety. TOPVET čerpá z přírody její sílu, zdraví a přirozenou aktivitu.

Dodavatel:  TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horní Růžodol

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Topvet Sleepgreen – bylinný čaj 20 sáčků

Topvet Sleepgreen – bylinný čaj 20 sáčků

Doplňky stravy. Bylinný čaj pro dobrý spánek a relaxaci.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost