Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Smilax officinalis 105 g

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Smilax officinalis (smilax lékařský) - 105 g Zobrazit větší
Doplněk stravy. Smilax lékařský příznivě působí zejména na ledviny a močový měchýř. Harmonizuje zejména mužský hormonální systém.

185 Kč s DPH

-56 Kč

241 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Podporuje tvorbu testosteronu a progesteronu, přirozený anabolismus a metabolismus těla. Podporuje normální činnost jater a detoxikaci těla. Smilax obsahuje saponiny, fytosteroly (ß-sitosterol, který je významným antioxidantem), glykosidy, vápník, měď, železo, jód, mangan, draslík, křemík, sodík, síru, vitamíny B-komplexu, C, D a provitamín A.

Smilax lékařský je vytrvalá ovíjivá rostlina. Pochází ze Střední Ameriky, kde se tradičně používá nejen jako léčivka, která zvyšuje vitalitu a sexuální potenci, ale i jako přísada do piva a jiných nápojů, a to především kvůli své pěnivé schopnosti. Západní svět dobyla tato půvabná rostlinka již v 16. století jako účinný prostředek proti syfilis a celé řadě dalších pohlavně přenosných chorob. Následně bylo zjištěno, že příznivé schopnosti smilaxu jsou mimořádně široké a že jej lze využít u nepřeberného množství problémů od impotence až po bolesti zubů.

Složení:
  • Smilax lékařský (Smilax officinalis, kořen) - Normální trávení
Způsob přípravy: Na 1 litr vroucí vody 1 čajová lžička. Vařte 3 minuty a ihned sceďte. Lze dochutit dle potřeby medem. Čaj užívejte minimálně 1x denně po dobu 1 měsíce.
Balení: 105 g
Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Spotřebujte do 3 měsíců po otevření. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 10-25 °C a chraňte před mrazem.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Smilax officinalis 105 g

Energy Smilax officinalis 105 g

Doplněk stravy. Smilax lékařský příznivě působí zejména na ledviny a močový měchýř. Harmonizuje zejména mužský hormonální systém.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání