Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Pleťová voda růžová 200 ml

Akce

Nobilis Tilia Exkluzivní pleťová voda růžová 200 ml Zobrazit větší
Pro zralou a suchou pleť, vhodná na regenerační a zklidňující obklady.

198 Kč s DPH

-31 Kč

229 Kč s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnost: Skladem

Je vhodná na běžné omývání a čištění pleti, včetně pleti citlivé. Hodí se na obklady obličeje a očí při únavě. Voda se vzácným olejem z růže damašské (OTTO) svým působením daleko přesahuje běžné kosmetické ošetření pleti. Je to vůně harmonie a ženskosti.
Složení: Aqua (demineralizovaná voda), Glycerin (hydratační látka), Panthenol (D-Panthenol, hydratační složka), Rosa Damascena Flower Oil (éterický olej růžový z růže damašské), Phenoxyethanol (konzervant), Benzoic Acid (kyselina benzoová, konzervant pro certifikované přírodní a bio přípravky), Dehydroacetic Acid (kyselina dehydrooctová, konzervant), Ethylhexylglycerin (derivát glycerinu, zesiluje konzervaci), Polyaminopropyl Biguanide (konzervant), Citronellol*, Geraniol*. * - z přírodních éterických olejů.
Použití: Pro běžné omývání a čištění pleti používejte vodu na kosmetickém tamponu, při obkladech nechte tampon, namočený v pleťové vodě, působit na žádoucích místech.

Čerpáme inspiraci z přírody a tradičních historických zkušeností a s pokorou vyvíjíme prostředky, které jsou přírodě a člověku co nejblíž. Respektujeme individualitu osobností, které jsou našimi zákazníky a nesnižujeme kvalitu kvůli ceně. Přejeme všem našim zákazníkům, současným i budoucím, aby v našich výrobcích našli potěšení těla i ducha a aby spolu s námi objevili kouzlo vůní, které náš život činí bohatším.

Dodavatel: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napsat recenzi

Nobilis Tilia Pleťová voda růžová 200 ml

Nobilis Tilia Pleťová voda růžová 200 ml

Pro zralou a suchou pleť, vhodná na regenerační a zklidňující obklady.

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji