Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Klas Super Acidophilus 6 miliard 60 kapslí

Our tip

Akce

Super Acidophilus 6 miliard 60 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Acidophilus je kultura užitečných bakterií přirozeně žijících ve střevě. Dojde-li z různých důvodů k jejich nedostatku, vzniká dysbióza a většinou i candidová infekce. 

430 Kč s DPH

-138 Kč

568 Kč s DPH

Klas

Dostupnost: Skladem

Ve střevech se množí hnilobné bakterie, vznikají různé toxické látky, což má záporný vliv na celý organismus. Přípravek Super Acidophilus plus se vyznačuje zvlášť silnou dávkou zdraví prospěšných bakterií (6 miliard v 1 kapsli), což zaručuje úspěšnou kolonizaci střeva.
Složení v 1 kapsli:
  • Lactobacillus acidophilus 50 % 15 mg
  • Lactobacillus rhamnosus 30 % 9 mg
  • Bifidobacterium bifidum 20 % (mléčná bakterie) 6 mg
  • Vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný) 5 mg - Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci zubů, Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, Přispívá k normální činnosti nervové soustavy, Přispívá k normální psychické činnosti, Přispívá k normální funkci imunitního systému, Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, Přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E, Zvyšuje vstřebávání železa
Přídatné látky: maltodextrin, stearan hořečnatý, kyselina askorbová, želatinová kapsle
Dávkování: Užívejte 1-3 kapsli denně. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu minimálně 2-3 měsíců.
Balení: 60 kapslí - dávka na 20-60 dní
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Vhodné i pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní davkování. Neobsahuje lepek. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C v uzavřeném obalu.

Firma KLAS je zárukou potravinových doplňků nejvyšší kvality. Důkazem jsou desetitisíce spokojených a mimořádně věrných uživatelů více než 14 let. Sortiment přípravků Klasu zahrnuje vitamíny, minerály, rostlinné a bylinné extrakty i probiotické kultury. Pečlivý výběr surovin, které pocházejí z různých koutů světa, je pro nás samozřejmostí a vyžadujeme jejich bezkompromisní jakost. Jednotlivé přípravky Klas jsou vyvinuty ve spolupráci klasické a alternativní medicíny tak, aby odvedly nežádoucí škodliviny a naopak doplnily tělu chybějcí látky. Cílem hlubokého léčebného procesu je navrácení potřebných samoléčebných funkcí těla a dosažení zdraví. Přípravky Klasu jsou tedy určeny pro ty zákazníky, kteří ví, že jsou zodpovědní za vlastní zdraví a chtějí se vyléčit v duchu motta Klasu "Měníme vztah lidí k vlastnímu zdraví".

Dodavatel: KLAS EU s.r.o., Robousy 188, 506 01 Jičín

Napsat recenzi

Klas Super Acidophilus 6 miliard 60 kapslí

Klas Super Acidophilus 6 miliard 60 kapslí

Doplněk stravy. Acidophilus je kultura užitečných bakterií přirozeně žijících ve střevě. Dojde-li z různých důvodů k jejich nedostatku, vzniká dysbióza a většinou i candidová infekce. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání