Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Organic Barley juice powder 100 g

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Our tip

Akce

Barley Juice 100 g Zobrazit větší
Doplněk stravy.

390 Kč s DPH

-109 Kč

499 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Úchvatné scenérie Jižní Kalifornie jsou místem, kde z rostlinek mladého ječmene v období jeho raného růstu připravujeme jeden z nejhodnotnějších extraktů. Obsahuje celé spektrum přírodních vitaminů, enzymů a minerálů, které jsou v organismu snadno a v nejvyšší možné míře využitelné.
Složení: 100% šťáva z listů mladého ječmene (Hordeum vulgare) v prášku
Dávkování: Rozmíchejte 1 čajovou lžičku (použijte plastovou) rozmíchanou ve sklenici čisté vody, filtrované a neperlivé. Užívejte 1-3x denně (1 čajová lžička = 4 g).
Balení: 100 g 
Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen osobám přecitlivělým na ječmen. Není vhodné pro fenylketonuriky. Není určeno pro děti do 3 let. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Bez lepku.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

BIO BIO
ECO ECO
VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Energy Organic Barley juice powder 100 g

Energy Organic Barley juice powder 100 g

Doplněk stravy.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání