Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Cytosan Inovum 90 kapslí

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Our tip

Akce

Cytosan Inovum Energy 90 ks Zobrazit větší
Doplněk stravy. Cytosan Inovum je bioinformační širokospektrální regenerační přípravek s obsahem směsi huminových látek, silymarinu, kyseliny jantarové a zeleného jílu.

779 Kč s DPH

-234 Kč

1 013 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Cytosan Inovum harmonizuje především dráhy tlustého a tenkého střeva, žaludku, jater, žlučníku, sleziny a dráhu řídící. Má výrazný vliv na detoxikaci trávicího traktu a zásobení organismu minerály a stopovými prvky.
Složení v 1 kapsli: Lignohumát draselný 358.4 mg, Rašelinový humát 50 mg, Zelený jíl (Solum fullonum) 50 mg, Silymarin 40 mg, Kyselina jantarová 1,6 mg
Přídatné látky: želatina
Dávkování: Užívejte děti 3-6 let 1/2 kapsle denně v teplém čaji slazeném medem. Děti 6-12 let 1 kapsle denně. Dospělí a děti od 12 let 1–2 kapsle denně, pro rychlou aktivaci možno až 3 kapsle denně. Po 2-4 týdnech užívání je nutná 1 týden pauza.  Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu 2-3 měsíců. Intenzivní pleťová maska: Rozpusťte obsah kapsle v malém množství vody nebo přípravku Fytomineral a získáte intenzivní regenerační pleťovou masku, kterou naneste na obličej a dekolt. Po úplném oschnutí masku smyjte. Účinky masky můžete modifikovat tím, že přidáte malé množství některého z bioinformačních krémů Energy. Hustou kaši z Cytosanu Inovum je možné použít všude tam, kde došlo k intenzivnímu poškození kůže (popáleniny, odřeniny, zasažení dráždivou látkou). Výživa pro rostliny: Rozpustíme-li kapsli v několika litrech vody, můžeme blahodárné účinky humátů dopřát i rostlinám. Pravidelným zaléváním lze zvýšit nejen výnos, ale i kvalitu pěstovaných plodin a jejich odolnost vůči plísním. Z jedné kapsle se dá připravit hodnotné hnojivo pro všechny pokojové rostliny. Pro zvířata: Cytosan Inovum je přípravek, který můžete bez obav podávat svému domácímu mazlíčkovi. Lze jej použít pro zvyšování energie chovných zvířat.
Balení: 90 kapslí
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Je nutné zvýšit příjem tekutin a neužívat přípravek trvale. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a tmenu při teplotě 10-25 °C. Chraňte před mrazem.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Cytosan Inovum 90 kapslí

Energy Cytosan Inovum 90 kapslí

Doplněk stravy. Cytosan Inovum je bioinformační širokospektrální regenerační přípravek s obsahem směsi huminových látek, silymarinu, kyseliny jantarové a zeleného jílu.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání