Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Probiosan Inovum caps 60 kapslí

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Probiosan Inovum caps 60 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Probiosan Inovum obsahuje kombinaci inulinu, kolostra a extraktu z hlívy ústřičné obohacenou o komplex 10 nejúčinnějších probiotických kmenů.

362 Kč s DPH

-109 Kč

471 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Velká část lidské populace může mít zdravotní potíže související se špatnou střevní mikroflórou. Nejčastějšími důvody jsou znečistěné životní prostředí, nesprávné stravování, stres nebo nadužívání antibiotik. Patogenní mikroorganismy postupně převažují nad přirozenou střevní mikroflórou a poškozují organismus. Hovoříme o střevní dysbióze. Nejčastěji se jedná o hnilobné bakterie a plísně (Candida albicans). Účinek těchto patogenních kmenů se projevuje nejen zažívacími potížemi ve formě průjmů, zácpy, plynatosti a nechutenství, ale i omezením vstřebávání živin, vitaminů a minerálů. Bakteriální toxiny přestupují přes střevní stěnu do krve, oslabují organismus, poškozují imunitní systém a mohou způsobovat i psychická onemocnění.

Směs probiotických kultur obsahuje 3,3x10CFU Bifidobacterium bifidum, 3,33x10CFU Bifidobacterium breve, 3,33x10CFU Bifidobacterium longum, 3,3x10CFU Lactobacillus acidophilus, 3,3x10CFU Lactobacillus casei, 3,3x10CFU Lactobacillus plantarum, 3,3x107CFU Lactobacillus rhamnosus, 3,33x10CFU Lactococcus lactis subsp. lactis, 3,3x10CFU Streptococcus thermophilus, 3,3x10CFU Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.

Složení v 1 kapsli:
  • Inulin (prebiotikum) 150 mg
  • Kolostrum 47 mg
  • Hlíva ústřičná (Pleurotus ostreatus, extrakt) 9 mg
  • Směs probiotických kultur 2 mg
Přídatné látky: stearan hořečnatý
Dávkování: Užívejte 1 kapsli 2-3x denně. Po třech týdnech užívání následuje 1 týden pauza.
Balení: 60 kapslí
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 6 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Chraňte před mrazem.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Probiosan Inovum caps 60 kapslí

Energy Probiosan Inovum caps 60 kapslí

Doplněk stravy. Probiosan Inovum obsahuje kombinaci inulinu, kolostra a extraktu z hlívy ústřičné obohacenou o komplex 10 nejúčinnějších probiotických kmenů.

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji