Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Keramický difuzér 80 ml

Akce

Nobilis Tilia Keramický difuzér Zobrazit větší

Keramický difuzér s šetrným ultrazvukovým odpařováním a jemným podsvícením.

950 Kč s DPH

-29 Kč

979 Kč s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnost: Skladem

Bílý keramický difuzér čistého zenového designu kombinuje blahodárné účinky aromaterapie a světla. Rozptyluje éterické oleje bez zahřívání pomocí vody a ultrazvuku a éterické oleje si tak zachovávají všechny vlastnosti, důležité pro jejich aktivní účinek v ovzduší. Jemné světlené paprsky volitelné barvy v odstínech červené, oranžové, žluté, zelené, fialové a modré prozařují keramickým stínidlem a podporují vaši momentální náladu nebo doplňují atmosféru prostoru. Podbarvení můžete také vypnout. Difuzér decentně rozptyluje do ovzduší jemnou mlhu, která s sebou nese vůni éterických olejů. Pokud hladina vody klesne příliš nízko, difuzér se automaticky vypne. Keramický difuzér je vhodný pro každodenní použití pro prostory do 30 m2. Jeho relaxační účinky oceníte jak v domácím, tak v pracovním prostředí. 
Použití: Naplňte vnitřní nádobku vodou nebo hydrolátem (pravou květovou vodou) a přidejte 5-15 kapek vybraného 100% přírodního éterického oleje nebo směsi éterických olejů. Difuzér uzavřete a přístroj zapněte podle návodu. Do difuzéru nepatří rostlinné oleje. Podrobný návod k použití a čištění zařízení je součástí difuzéru.

Čerpáme inspiraci z přírody a tradičních historických zkušeností a s pokorou vyvíjíme prostředky, které jsou přírodě a člověku co nejblíž. Respektujeme individualitu osobností, které jsou našimi zákazníky a nesnižujeme kvalitu kvůli ceně. Přejeme všem našim zákazníkům, současným i budoucím, aby v našich výrobcích našli potěšení těla i ducha a aby spolu s námi objevili kouzlo vůní, které náš život činí bohatším.

Dodavatel: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napsat recenzi

Nobilis Tilia Keramický difuzér 80 ml

Nobilis Tilia Keramický difuzér 80 ml

Keramický difuzér s šetrným ultrazvukovým odpařováním a jemným podsvícením.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost