Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs Nápoj z pravého ženšenu 100 g

Our tip

TCM Herbs Nápoj z pravého ženšenu 100 g Zobrazit větší
Doplněk stravy.

1 000 Kč s DPH

TCM Herbs

Dostupnost: Skladem

Složení (bylinný prášek v koncentraci 1:5): ženšen - kořen 50%, kotvičník zemní - plod 50%
Dávkování: Doporučená denní dávka je 2 gramy, tj. 2 odměrky 1 × denně, nejlépe jako první nápoj dne (lze užít místo snídaně), kdy tyto 2 odměrky lze přidat do Nápoje čínských MUDRců a spolu rozmíchat a vypít. Tento nápoj je pak i chutný, lahodný a povzbuzující. Děti do 12 let užívají poloviční dávku. Pro urychlení účinku ženšenu lze zvýšit dávkování a tento nápoj pít častěji a to 2–3 × denně. Lze užívat bez omezení doby. V případě současného užívání s bylinnými tabletami je možno použít i tento způsob: veškeré tablety, které se doporučují během dne užívat (kupř. 3 × 2 tbl denně od 2 různých produktů = 12 tablet celkem), rozpustíme všechny najednou a dohromady v tomto ranním Nápoji z pravého ženšenu a Nápoji čínských MUDRců a pečlivě rozmícháme tak, abychom vše vypili a dole nezůstal žádný „lógr“. Můžeme do něho přidat i trochu nepasterizovaného kravského či jiného mléka. Koncentrovaný prášek se přelije cca 2 dcl horké vody a teplý se popíjí.
Balení: 100 g (obsah bylin v max. možné koncentraci 1 : 5, což odpovídá 500 g syrových bylin).
Upozornění: Doplněk stravy. Ukládat mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Nepoužívat (dle tradiční čínské medicíny) v případě – akutních infekčních onemocněních s horečkou (kupř. bakteriální angína či bakteriální zápal plic apod.) a v těhotenství, jinak pravý ženšen je mimořádně bezpečný a to ať sám nebo i v kombinaci s jinými chemickými léky.
Zdroj: www.patentnimedicina.cz

TCM Herbs® byla založena v roce 2001 MUDr. Petrem Hoffmannem, který je také majitelem této firmy, která vlastní dovozní práva na import 100% přírodních bylinných produktů z Číny a z Belgie (Taiwan). Jak již název napovídá, zkratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená ve světě tradiční čínskou medicínu a Herbs zase byliny. Společnost vyvinula svoje know how, které MUDr. Petr Hoffmann získal dlouholetými zkušenostmi ve své praxi v tomto oboru a jeho léčebné postupy jsou duchovním vlastnictvím a devizou této společnosti. Firma se zabývá tradiční čínskou medicínou a jejími bylinnými produkty, tj. dovozem, vývozem, maloobchodním a velkoobchodním prodejem, distribucí a zásilkovou službou, publikační činností, školením, propagací v médiích a poradenskou činností v oblasti tradiční čínské medicíny.

Dodavatel: TCM Herbs, s.r.o., U Černé věže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napsat recenzi

TCM Herbs Nápoj z pravého ženšenu 100 g

TCM Herbs Nápoj z pravého ženšenu 100 g

Doplněk stravy.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost