Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife CHLAMYNYL STAR 60 tbl.

Akce

Chlamynyl Star 60 tbl. Zobrazit větší
Doplněk stravy. Chlamynyl Star je pečlivě sestaven z rostlin s dlouholetou tradicí v lidové medicíně.

940 Kč s DPH

-706 Kč

1 646 Kč s DPH

Starlife

Dostupnost: Skladem

Do produktu byly jednotlivé bylinky a části použitých rostlin vybrány tak, aby jejich synergické působení mělo optimální účinnost.
Krvavec toten – Sanguisorba officinalis – vyskytuje se poměrně hojně po celém severu Sever Eurasie a pacifické části Severní Ameriky. V minulosti byl krvavec ceněnou rostlinou, v lidové medicíně používal se především k zastavení krvácení, také „na záněty“ a „na křečové žíly“. Dodnes je využíván v homeopatii. Je to také dobrá pícní rostlina. Je zajímavé, že krvavec toten je jedinou živnou rostlinou pro housenky motýla modráska bahenního.
Filipendula ulmaria – tužebník jilmový je známá bylinka v lidovém léčitelství. Tužebník podporuje obranyschopnost organismu, zvláště proti působení mikroorganismů. Pozitivně ovlivňuje celkový zdravotní stav, zklidňuje a posiluje. Přispívá k potlačení stresu v nepříznivém životním prostředí. Má uklidňující a relaxační účinky, pomáhá zlepšovat kvalitu spánku. V neposlední řadě příznivě ovlivňuje normální srdeční činnost, krevní oběh a správnou hladinu cholesterolu a krevního tlaku. Podporuje normální dýchací funkce, činnost ledvin a vylučování vody z organismu.
V tropických deštných pralesích Střední Ameriky roste vysoký strom s hladkou kůrou a trubkovitými květy Lapacho tabebuia, jehož příznivé účinky jsou místním domorodým kmenům již po staletí známé. Indiáni jej nazývají slovem, které se dá přeložit jako "mít moc a sílu". Moderní historie lapacha se datuje od roku 1884, kdy byla izolována jeho nejdůležitější obsahová látka lapachol. Kůra obsahuje naftochinony a antrachinony, což jsou látky, které se v jedné rostlině vyskytují jen zřídka společně. Mimořádné účinky se proto přičítají jejich synergickému působení. Nejvýznamnějším naftochinonem je lapachol, který má velmi pozitivní účinky. Objev a úspěšnost použití lapača byla natolik zarážející, že brazilská vláda uvalila informační embargo na výsledky všech klinických výzkumů týkajících se lapacha. Toto embargo bylo porušeno až v roce 1981 a od té chvíle zájem o tuto rostlinu ve světě velmi prudce stoupá.
Uncaria tomentosa roste v tropických lesích amazonské džungle až do výšek 800 m n.m. Je to velká, oranžově kvetoucí, světle hnědá popínavá rostlina, někdy mylně nazývaná liánou. Její silná zdřevnatělá lodyha oplétá jiné rostliny. U násady každého páru listů se nacházejí trny, připomínající drápek. Díky tomu je rostlina nazývána „kočičí dráp”. Tato rostlina přitahuje již desítky let pozornost mnoha biochemiků, laboratoří a lékařů z celého světa. Sláva této rostliny sahá v Peru až do dávných časů Inků, kteří ji užívali k léčení mnoha nemocí a scházeli pro ni z And do džungle. Uctívali ji jako "Svatou rostlinu". Podle dávné legendy se o její objev zasloužil bojovník kmene Ashaninka, který se těžce raněn prodíral amazonskou džunglí. Slabý a k smrti unavený padl na zem a čekal na svůj konec. Ale náhle spatřil amazonského tygra – Otorongo, který svými drápy a ostrými zuby rozdíral silnou liánu a pil vytékající šťávu. Po vypití, s ohromnou silou vyskočil a ulovil srnu. Raněný se zbytkem sil doplazil k té samé liáně, napil se šťávy a hned se mu vrátila jeho síla. Udiven uviděl, že z liány vyrůstají "drápy", podobné tygřím. Díky této legendě se rozšířil název Uncaria tomentosa jako "Uňa de gato", "Cat's Claw", "Kočičí dráp". Uncaria tomentosa podporuje normální stav kloubů a obranyschopnost organismu.
Salix alba – vrba bílá je rozšířená prakticky po celé Evropě, v severní Africe, Malé Asii. Na východ zasahuje po Jenisej a Himálaje. Vrba bílá je také známou magicko rostlinou, především staré a hlavaté vrby se často vyskytují v bájích a pohádkách. Účinků vrby bílé si všiml již v 5. století př. n. l. řecký lékař Hippokrates. Vědecky byly účinky dokázány Angličanem Edwardem Stoneem v roce 1763. V lidovém léčitelství se používala hlavně jako úleva při nachlazení a „na revma“. Roku 1838 byla z vrby izolována kyselina salicylová. Větší uplatnění v medicíně však získala až uměle připravená kyselina acetylsalicylová, která byla roku 1899 patentována jako Aspirin. Jednalo se o první synteticky připravenou látku získanou na základě znalostí přírodních obsahových látek rostlin. Vrba bílá podporuje činnost kloubů a svalů a celkového osvěžení těla.
Složení 4 kapslí: Populus trenula linne (topol osika, kůra, extrakt 10:1) 6.000 mg; Sanguisorba officinalis (krkavec toten, extrakt) 1.000 mg; Tabebuia serratifolia (Lapacho, Pau D'Arco, kůra) 600 mg; Filipendula ulmaria (tužebník jilmový) 400 mg; Carica papaya (prášek z papája obecná) 400 mg; Uncaria tomentosa (Cat’s Claw, „kočičí dráp“, prášek z kůry) 200 mg; Bacopa monnieri (kotvičník zemní) 160 mg; Salix alba (vrba bílá; prášek z kůry) 60 mg; Alnus glutinosa (olše lepkavá; kůra) 60 mg; včelí propolis 40 mg; selen (L -seleno-methionin) 200 µg (364 % referenční hodnoty příjmu).
Přídatné látky: mikrokrystalická celulóza (emulgátor), hydrogenfosforečnan vápenatý (plnidlo), modifikovaná celulosa (zahušťovadlo), zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy (stabilizátor), kyselina stearová (odpěňovač), stearan hořečnatý (protispékavá látka), oxid křemičitý (protispékavá látka)
Dávkování: 2 tablety 2× denně
Balení: 60 tablet
Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Výrobek není náhradou pestré stravy. Vyvarujte se překročení denního doporučeného dávkování. Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte na suchém a tmavém místě. Minimální trvanlivost do data uvedeného údajem EXP na horní straně obalu.

Filozofií společnosti STARLIFE je nabídnout lidem zdravější a kvalitnější cestu životem. Zakladatelem a majitelem společnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský vítěz v desetiboji z Barcelony, který se na základě vlastních úspěšných zkušeností rozhodl vytvořit široký sortiment účinných doplňků stravy. Produkty jsou určeny pro každého, kdo si chce udržet dobrou kondici, sílu a vytrvalost, kdo si chce cíleně uchovat skvělé zdraví a zlepšit životní styl sobě i svým blízkým. Špičková kvalita produktů společnosti Starlife je založena na unikátní technologii zpracování, která zaručuje maximální vstřebatelnost obsažených látek (92–95 %). Pro tyto produkty je charakteristická vysoká účinnost bez nežádoucích vedlejších účinků a rychlý nástup účinků. Na užívání produktů nevzniká návyk. S pomocí produktů společnosti Starlife dokáže lidský organismus dosáhnout harmonie ve všech třech oblastech – fyzické, psychické a emocionální. Základní řada produktů je složena z přírodních ingrediencí, jejichž dokonalá vyváženost byla ověřena staletými zkušenostmi filozofie čínské dynastie Ming a umocněna východní moudrostí, s poznatky nejnovějších vědeckých studií. Účinky produktů jsou dlouhotrvající a přetrvávají i po skončení jejich užívání. Užíváním produktů společnosti Starlife se organismus doslova nabíjí energií.

Dodavatel: STARLIFE s.r.o., Husovo náměstí 1702, 253 01, Hostivice

Napsat recenzi

Starlife CHLAMYNYL STAR 60 tbl.

Starlife CHLAMYNYL STAR 60 tbl.

Doplněk stravy. Chlamynyl Star je pečlivě sestaven z rostlin s dlouholetou tradicí v lidové medicíně.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání