Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Allnature Graviola Premium - 100% šťáva 500 ml

Our tip

Akce

Graviola Premium - 100% Bio šťáva 500 ml Zobrazit větší
Doplněk stravy.  Graviola neboli Anona ostnitá je stále zelený strom dorůstající výšky okolo pěti metrů s velkými, hladkými tmavě zelenými listy a jedlými plody o průměru 15-20 cm. Plody mají žlutozelenou barvu a uvnitř skrývají bílou dužinu. 

299 Kč s DPH

-100 Kč

399 Kč s DPH

Allnature

Dostupnost: Skladem

Graviola pochází z tropických oblastí Severní a Jižní Ameriky, včetně Amazonie. Historie užívání gravioly v přírodní medicíně je dlouhá a sahá daleko do historie.

Šťáva Premium Graviola je 100% přírodní a je získávána nejmodernějším způsobem výroby ve vysoké německé kvalitě. Produkt je stabilizován pouze šetrnou pasterizací, neobsahuje sladidla, chemické konzervanty, ani barviva. Šťáva je proto určena širokému spektru konzumentů, není však určena pro těhotné nebo kojící ženy a pro děti do tří let. Šťáva má jemně kyselou chuť, která je velmi osvěžující a příjemně chutná. Obsahuje mnoho přírodních účinných látek, které jsou lidskému organismu prospěšné, dodávají mu sílu, potřebné vitaminy a důležité živiny.

Složení: Graviola (Anona ostnitá, Annona muricata, 100% šťáva z plodů)
Dávkování: Dospělí užívají 20 ml 3x denně minimálně 30 minut před jídlem. Před použitím je nutné šťávu protřepat. Přípravek je možné užívat samostatně nebo naředěný vodou.
Balení: 500 ml - dávka na 9 dní
Upozornění: Přípravek není vhodný pro děti do 3 let a pro těhotné nebo kojící ženy. Přípravek je registrovaný jako doplněk stravy a není určen jako náhrada pestré stravy ani jako náhrada léků předepsaných vaším lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování a ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření skladujte šťávu v chladničce. Spotřebujte do 3 týdnů od otevření. Chraňte před světlem. Země původu - EU (Německo).

Allnature s. r. o. je společnost zabývající se dovozem a následnou distribucí profesionální vlasové a pleťové kosmetiky a doplňků stravy. V jejím portfoliu naleznete velmi kvalitní produkty, z nichž většina je na přírodní bázi.

Dodavatel: Allnature, s.r.o., Trojická 1910/7, 128 00, Praha - Nové Město

Napsat recenzi

Allnature Graviola Premium - 100% šťáva 500 ml

Allnature Graviola Premium - 100% šťáva 500 ml

Doplněk stravy. Graviola neboli Anona ostnitá je stále zelený strom dorůstající výšky okolo pěti metrů s velkými, hladkými tmavě zelenými listy a jedlými plody o průměru 15-20 cm. Plody mají žlutozelenou barvu a uvnitř skrývají bílou dužinu. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání