Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Superionherbs Maca 90 kapslí

Slevový kupón: sleva 2% při koupi 2 a více produktů firmy Superionherbs: kód:Superionherbs2

Superionherbs Maca 90 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Kořen Peruánské Macy zpracovaný speciálním procesem dehydratace a následně třístupňově ošetřený ve vakuové komoře (OSS proces). prášek je standardizovaný na koncentraci 0,8% glukosinolátů.

440 Kč s DPH

Superionherbs

Dostupnost: Skladem

Témeř 5000 metrů nad mořem, na úpatí peruánských And, roste Maca – afrodisiakum, užívané dávnými Inky, s vysokou výživnou hodnotou. Kořen se pěstuje na vysokohorských planinách v Peru. Provedené studie ukazují, že hlíza obsahuje množství jódu, zinku, fosforu, železa, vitaminu B1, B2, C a E také vápník. Výzkumníci srovnávající kořen Maca s jinými produkty tvrdí, že je srovnatelná s asijským žen – šenem. Současný vědecký výzkum potvrdil její výrazný účinek na zlepšení fyzické a psychické výkonnosti, prodloužení života a především má významný vliv na reprodukční zdraví. Je 100% bezpečná bez vedlejších účinků. Superionherbs Maca HP OSS powder je produkt se vyrábí s čerstvě sklizené Macy bez sušení na slunci, proto aby se zachovali všechny aktivní látky a nutriční prvky. Kořen Macy je zpracována speciálním procesem dehydratace, který zachovává účinné látky citlivé na vysoké teploty a dlouhodobé vystavení slunci. Díky tomu Maca HP OSS powder dosahuje koncentrace 0,8% glukosinolátů, což je o 25% více než běžné extraty z Macy.
Složení: 500 mg Maca – Lepidium meyenii Walp prášek, standardizovaný na 0,8% glukosinolátů
Obal: HPMC rostlinná kapsle, vhodné pro vegetariány a vegany.
Dávkování: Užívejte 2 tobolky denně. 1 tobolka dopoledne mezi jídly, druhá večer nejlépe 3 hodiny před spaním. Dávka se zapíjí dostatečným množstvím tekutiny (nejsou vhodné alkoholické nápoje ani mléko). Nejlepší výsledky jsou zaznamenány při dlouhodobém užívání.
Balení: 90 kapslí (tj. 45 g)
Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu do 25 °C v uzavřeném obalu. 

Jsme zastoupením britské společnosti Pharmacopea Ltd. Naše extrakty z medicinálních hub pocházejí z plantáží léčivých rostlin v oblastech, které jsou díky čistotě přírodního prostředí na seznamu UNESCO - v Číně a v Tibetu, v oblasti Third Pole, Tibetan Plateau. Surovina pro Chitomax pochází z čistých oblastí polárního kruhu, konkrétně z Grónska. Suroviny pro Fenuprim pak z Izraele. Tyto prvotřídní suroviny se zpracovávájí pomocí nejmodernějších technologií. Výsledkem jsou vysoce kvalitní produkty se silnou účinností.

Dodavatel: PHARMACOPEA CZ s.r.o. - zastoupení Pharmacopea Ltd. pro ČR, Mezilehlá 326/1, 19000, Praha

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Superionherbs Maca 90 kapslí

Superionherbs Maca 90 kapslí

Doplněk stravy. Kořen Peruánské Macy zpracovaný speciálním procesem dehydratace a následně třístupňově ošetřený ve vakuové komoře (OSS proces). prášek je standardizovaný na koncentraci 0,8% glukosinolátů.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost