Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Superionherbs Triterpen Max 90 kapslí

Free delivery

Slevový kupón: sleva 2% při koupi 2 a více produktů firmy Superionherbs: kód:Superionherbs2

Superionherbs Triterpen Max 90 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Extrakt z Duanwood Red Reishi s vysokou koncentrací triterpenoidů. 5 x vyšší obsah triterpenoidů než standardní extrakt. Obsah triterpenoidů: více než 20%, obsah polysacharidů: víc než 10%.

2 390 Kč s DPH

Superionherbs

Dostupnost: Skladem

Jedná se o extrakt z Duanwood Red Reishi s vysokým obsahem triterpenoidů. Na rozdíl od standardních extraktů, které jsou vyráběny s důrazem na vysoký obsah polysacharidů (viz Duanwood Red Reishi Extrakt), je TRITERPEN MAX vyráběn právě s důrazem na množství tritrepenů a je určen k ovlivnění specifických funkcí organizmu.
Terpeny se vyskytují jako běžné látky obsažené v rostlinách, houbách, vzácně jsou akumulovány a metabolizovány bakteriemi a také syntetizovány některými zvířaty. V současnosti je tato skupina zastoupena přibližně 25 000 identifikovanými sloučeninami. Terpeny lze rozdělit dle počtu stavebních molekul izoprenu na monoterpeny, seskvi-, di-, sester-, tri-, tetra- , polyterpeny a spolu se steroly tvoří rozsáhlou skupinu isoprenoidů. V posledním desetiletí se dostala pro své různorodé biologické účinky do popředí zájmu početná skupina cyklických triterpenoidních sloučenin. V současnosti se do ní řadí více než 4 000 různých látek, volných triterpenoidů, triterpenických glykosidů (saponinů), fytosterolů, či jejich prekurzorů. Kromě již zmíněných je zde ještě skupina rostlinných steroidních saponinů strukturně blízká cholesterolu a steroidním hormonům, ačkoliv jejich účinek (per os) není hormonální. Triterpenoidy mají řadu jedinečných a potenciálně využitelných biologických účinků. Zmínky o používání rostlin s vysokým obsahem saponinů, či triterpenoidů můžeme najít již v prvních psaných herbářích. Zde zmiňované rostliny (všehoj ženšenový – Panax ginseng, ling-zhi Ganoderma lucidum, jiegeng – Platycodon grandiflorum, indické kadidlo – pryskyřice ze stromu Boswellia serrata), byly vysoce ceněny a řazeny pro své široké spektrum účinků jako panacea na jejich přední místa.
Duanwood Red Reishi je výtažek z houby Ganoderma lucidum, obsahující polysacharidy, adenosin, triterpenoidy a proteiny. Duanwood Red Reishi Extrakt se získává z jednoleté červené houby – tato odrůda Reishi je pěstovaná na dlouhých dubových kmenech po dobu 12ti měsíců v čisté přírodě horského masívu Wuyi na severozápadě Číny. Tato oblast je od roku 1999 pod ochranou UNESCO. Jedná o oblast nedotčenou civilizací, se specifickým klimatem.
Složení: Duanwood Red Reishi Extrakt 500mg 100% čistý extrakt (obsah triterpenoidů min. 20%, obsah polysacharidů min. 10%)
Obal: HPMC rostlinná kapsle, vhodné pro vegetariány a vegany
Dávkování: 1-2 kapsle ráno po jídle. Kapsle je nejlépe zapít vlažnou nebo teplou tekutinou.
Balení: 90 kapslí x 500 mg tj. 45 g (balení vystačí na 3 měsíce užívání)
Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.

Jsme zastoupením britské společnosti Pharmacopea Ltd. Naše extrakty z medicinálních hub pocházejí z plantáží léčivých rostlin v oblastech, které jsou díky čistotě přírodního prostředí na seznamu UNESCO - v Číně a v Tibetu, v oblasti Third Pole, Tibetan Plateau. Surovina pro Chitomax pochází z čistých oblastí polárního kruhu, konkrétně z Grónska. Suroviny pro Fenuprim pak z Izraele. Tyto prvotřídní suroviny se zpracovávájí pomocí nejmodernějších technologií. Výsledkem jsou vysoce kvalitní produkty se silnou účinností.

Dodavatel: PHARMACOPEA CZ s.r.o. - zastoupení Pharmacopea Ltd. pro ČR, Mezilehlá 326/1, 19000, Praha

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Superionherbs Triterpen Max 90 kapslí

Superionherbs Triterpen Max 90 kapslí

Doplněk stravy. Extrakt z Duanwood Red Reishi s vysokou koncentrací triterpenoidů. 5 x vyšší obsah triterpenoidů než standardní extrakt. Obsah triterpenoidů: více než 20%, obsah polysacharidů: víc než 10%.

Produkty ve stejné kategorii

  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji
  • 10. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlé doručení.
  • 06. 04. 2024
    • Rychlé dodání