Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Peralgin 120 kapslí

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Our tip

Akce

Peralgin 120 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Peralgin je bioinformační přípravek s obsahem olejů a extraktů z prospěšných rostlin a exotických hub. Díky unikátnímu složení posiluje a harmonizuje přirozenou imunitu.

451 Kč s DPH

-135 Kč

586 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Perila křovitá (Perilla frutescens) je poměrně nenáročná jednoletá rostlina, které se dobře daří na otevřených slunných místech. Patří do čeledi rostlin hluchavkovitých a je poněkud nenápadná, jelikož vypadá jako něco mezi kopřivou a mátou. I v našich zeměpisných šířkách se jí dobře daří, vysévá se na jaře, sklízí se po celý rok a na podzim se sbírají její semena, která se další rok opět vysévají. Perila se používá díky své příjemně štiplavé chuti při přípravě pokrmů stejně jako například bazalka či koriandr. Má sladce citrónovou chuť a v moderní kuchyni začíná být opravdu velmi oblíbenou bylinkou. Vůně rozemhnutých perilových listů připomíná tak trochu skořici, anýz a lékořici zároveň. Výborně se hodí především k masům a rybám a ačkoli se používá především kvůli své příjemné chuti, funguje velmi dobře také jako protijed v případě, že se v jídle vyskytují nějaké nežádoucí látky či organismy.
Perila ale není jen vhodnou bylinkou do salátu, ale především jsou ceněny její účinky, které jsou východní medicíně známé již více než 3000 let. Povědomí o mimořádných možnostech využití perily v lékařství se začíná pomalu ale jistě rozšiřovat směrem na západ a v současné době můžeme říci, že účinky této tradiční čínské byliny byly i vědecky potvrzeny. V Číně si perily mimochodem považují natolik, že se její obrázek dostal dokonce i na poštovní známku.
Složení v 1 kapsli: 
  • Perila křovitá (Perilla frutescens, olej ze semen) 90 mg - Normální funkce dýchacího systému
  • Perila křovitá (Perilla frutescens, extrakt z listů) 90 mg - Produkce cytokinů a specifických protilátek
  • Hořčík (oxid hořečnatý) 53,35 mg - Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, Přispívá k elektrolytické rovnováze, Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, Přispívá k normální činnosti nervové soustavy, Přispívá k normální činnosti svalů, Přispívá k normální syntéze bílkovin, Přispívá k normální psychické činnosti, Přispívá k udržení normálního stavu kostí, Hořčík přispívá k udržení normálního stavu zubů, Podílí se na procesu dělení buněk
  • Brutnák lékařský (Borago officinalis, olej ze semen) 25 mg - Vylučování vody z organizmu
  • Réva vinná (Vitis vinifera, extrakt ze semen) 25 mg - Normální funkce oběhové soustavy, Antioxidant
  • Housenice čínská (Cordyceps sinensis, extrakt) 25 mg
  • Kozlík lékařský (Valeriana officinalis L., extrakt) 15 mg - Duševní zdraví - relaxace - stres, Normální činnost kardiovaskulárního systému - krevní tlak, Normální trávení, Kognitivní funkce
Přídatné látky: uhličitan vápenatý, glyceryl monostearát, želatina (kapsle), sójový olej (plnivo), glycerin, voda
Dávkování: Užívejte 1 kapsli 1-3x denně. Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.  Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu 2-3 měsíců.
Balení: 120 kapslí
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy a osoby přecitlivělé na sójové produkty. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Peralgin 120 kapslí

Energy Peralgin 120 kapslí

Doplněk stravy. Peralgin je bioinformační přípravek s obsahem olejů a extraktů z prospěšných rostlin a exotických hub. Díky unikátnímu složení posiluje a harmonizuje přirozenou imunitu.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání