Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Argital Gel pro intimní hygienu s Niaouli 250 ml

Akce

Argital Gel pro intimní hygienu s Niaouli 250 ml Zobrazit větší
Gel pro intimní hygienu s Niaouli je velice šetrný mycí přípravek pro delikátní intimní hygienu.

299 Kč s DPH

-51 Kč

350 Kč s DPH

Argital

Dostupnost: Skladem

Hlavní účinnou látkou gelu je olej z niaouli, příbuzného tea tree, který má výborné antiseptické a antimykotické účinky. Niaouli udržuje vaginální mikroflóru v rovnováze, eliminuje výskyt nežádoucích bakterií a tím udržuje intimní partie zdravé. O dezinfekci a současně léčbu případných obtíží se postará mátový, levandulový a hřebíčkový olej. Tyto oleje působí antisepticky, ale zároveň podrážděnou pokožku zklidňují a chrání ji před opětovným podrážděním.

Gel pro intimní hygienu šetrně a zároveň účinně myje intimní partie. Obsažené esenciální oleje pokožku lehce dezinfikují a chrání ji před vznikem podráždění, mykóz či zánětů. Gel Argital je výborným pomocníkem pro ženy, které trpí na opakovaně se vracející mykózy a výtoky.

Složení: AquaSodium Cocoyl GlutamateLauryl GlucosideLactic AcidMalaleuca Viridiflora Leaf OilMentha Piperita OilLavandula Hybrida OilStyrax Benzoin ExtractEugenia Caryophyllus OilSolum FullonumXantan GumAlcohol
Použití: Na mytí intimních partií těla. Stačí velmi malé množství. Vzhledem k velice jemným čistícím vlastnostem je možné jej používat vícekrát denně.

Balení: 250 ml

Upozornění: Gel pro intimní hygienu má díky obsaženým esencíálním olejům specifickou mentolovou vůní a při kontaktu s pokožkou mírně pálí. Díky tomu nebude příliš vhodný pro osoby s citlivou pokožkou.

Italskou firmu ARGITAL založil v roce 1976 Dott. Giuseppe Ferraro, vyznavač antroposofického přístupu k životu. Jeho záměrem bylo zhodnotit a rozvíjet poznatky o příznivých vlastnostech jílu a využít je pro výrobu přírodní kosmetiky. Během několika let se Argital stal dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu.

Dodavatel: Cosmetica Natura, s.r.o., Linhartova 1288/12, 150 00, Praha - Košíře

BIO BIO
ECO ECO

Napsat recenzi

Argital Gel pro intimní hygienu s Niaouli 250 ml

Argital Gel pro intimní hygienu s Niaouli 250 ml

Gel pro intimní hygienu s Niaouli je velice šetrný mycí přípravek pro delikátní intimní hygienu.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená