Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

MycoMedica MyLiver 90 kapslí

Nové

MycoMedica MyLiver 90 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Kombinace bylin a hub k podpoře funkcí Jater podle čínské medicíny.

690 Kč s DPH

MycoMedica

Dostupnost: Skladem

Směs, řešící z pohledu čínské medicíny primárně prázdnotu krve jater a zprůchodňovací funkci jater. Tato kombinace se projevuje zejména psychickými problémy, poruchami spánku a zvýšenou únavou přes den. Když jsme v klidu, krev se se stahuje do jater a nastává regenerace. Při námaze naopak spotřebováváme krev, která je distribuována do svalů. Při prázdnotě krve jater se nedostává také Qi a jsme unavení. Při spánku pak krev chybí v játrech a srdci, duch Shen je neklidný a my nemůžeme spát.

Na rozdíl od směsi MyStress, která také řeší psychické problémy a zklidňuje, zde je kladen důraz na doplnění a podporu krve jater a srdce. Jednou z indikací je anémie, špatné jaterní testy a zvýšený cholesterol. Vhodná je rovněž u poruch menstruace u žen.

Ostropestřec podporuje normální trávení a funkce jater.

Reishi harmonizuje cholesterol.

Dávkování: 

  • Běžná dávka: 1-3 kapsle 2 x denně 
  • Zvýšená dávka: 3 - 10 kapslí denně

Je vhodné poradit se s lékařem či praktikem čínské medicíny.

Kapsle užívejte na lačno (min. 30 minut před jídlem či 60 minut po jídle), zapíjejte vodou nebo slabým zeleným čajem.

Doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat.

Složení v jedné kapsli: Reishi (Ganoderma lucidum), lesklokorka lesklá, 30 % extrakt – 100 mg, Chaga (Inonotus obliquus), rezavec šikmý, 30 % extrakt – 75 mg, Dang Gui (Rad. angelicae sinensis), děhel čínský – 45,8 mg, Dang Shen (Rad. codonopsis pilosulae), pazvonek chloupkatý – 45,8 mg, Bai Shao (Rad. paeoniae alba), pivoňka mléčnokvětá – 45,8  mg, Gou Qi Zi (Fruc. lycii), kustovnice čínská – 45,8 mg, Xiang Fu (Rhiz. cyperi), šáchor hlíznatý – 45,8 mg, Yu Jin (Rhiz. curcumae), kurkuma – 45,8 mg, ostropestřec mariánský (Silybum marianum) – 50 mg

Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.
Upozornění: Doplněk stravy. Produkt není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Dodržujte zdravý životní styl. Neobsahuje kofein, lepek konzervační látky, barviva ani cukr. Skladujte v temnu a suchu.

Firma MycoMedica prodává extrakty z hub s maximálním podílem polysacharidů. Odborným konzultantem MycoMedica je prof. Ing. Pavel Valíček DrSc., významný evropský botanik  zaměřený na rostliny Asie. Na všechny produkty jsou prováděny v renomované a nezávislé německé laboratoři testy na těžké kovy, pesticidy, mikrobiologické testy, DNA, testy na radioaktivitu, množství polysacharidů.

Výrobce: MyTao s.r.o., Rybná 716/24, Praha 1, 110 00

Napsat recenzi

MycoMedica MyLiver 90 kapslí

MycoMedica MyLiver 90 kapslí

Doplněk stravy. Kombinace bylin a hub k podpoře funkcí Jater podle čínské medicíny.

Produkty ve stejné kategorii

  • 17. 05. 2024
    • Vše ok
  • 16. 05. 2024
    • Příznivé ceny, bleskové doručení. SPOKOJENOST
  • 15. 05. 2024
    • Vždycky naprosto perfektní, zboží odesílají ihned, nikdy jsem... Více
  • 14. 05. 2024
    • Vše v pořádku zasláno.