Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

VA-BIOS Healer creme 30ml

Akce

VA-BIOS Healer creme 30ml Zobrazit větší
Healer Creme má výrazný omlazující a regenerační účinek.

451 Kč s DPH

-229 Kč

680 Kč s DPH

VA-BIOS

Dostupnost: Skladem

Složení krému umožňuje průnik účinných látek do hlubších struktur pleti a tím komplexnější regeneraci pokožky. Omlazující účinky jsou patrné již po pravidelném několikatýdenním používání a díky způsobu působení krému jsou dlouhodobé. Healer creme se rychle vstřebává a nezanechává na pleti mastný film.

Účinky: Healer creme byl vyvinut pro pozitivní stimulaci pokožky cestou buněčných interakcí, proto má výrazný omlazující a regenerační účinek. Vyšší obsah proteinů spolu s unikátní krémovou strukturou pomáhá vyživovat a omlazovat pokožku do hloubky, omlazení je tak trvalejšího charakteru.

Složení: Aqua, Glycerin, Hydrogenated coconut oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Butyrospermum parkii butter, Caprylic/Capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Ceteareth-20, Cetearyl glucoside, Sorbitan olivate, Cetearyl alcohol, Tocopheryl acetate, Panthenol, Sodium hydroxymethylglycinate, Calf blood extract, Citric acid

Typ pleti: Vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro pleť vyžadující regeneraci, jakou je stárnoucí pleť nebo pleť s akné.

Použití: Nanáší se tenká vrstva na odlíčenou a očištěnou pleť. Healer creme lze používat samostatně, nebo v případě suché pokožky jako regenerativní podklad pod váš oblíbený pleťový krém. Lze jej použít i jako podkladový krém pod make-up.

Typy: Předchozí peeling nebo prohřátí pokožky účinek krému zesílí.

Vzhledem k intenzivním regeneračním účinkům na pleť je možné Healer creme použít pro několikadenní intenzivní regenerační kůru, kterou je vhodné doplňovat aplikací silně výživného krému (nejlépe s obsahem kyseliny hyaluronové). Délka trvání kůry je velmi individuální. Doporučujeme přibližně pěti až sedmi denní a následně zhruba dva dny Healer creme vynechat a pak opět v aplikacích pokračovat.

Healer creme je vhodný i pro problematickou pleť s chronickým akné.

Balení: 30ml

Za produkty VA-BIOS stojí tým českých vědců.  Ryze česká společnost založená v roce 2012 se sídlem v Brně. Využívá nejmodernějších vědeckých poznatků k výrobě kosmetiky a doplňků stravy se silnými regeneračními účinky.  Produkty jsou vhodné pro profesionály (dermatologická, lázeňská, kosmetická a relaxační zařízení) i pro domácí použití.

Dodavatel: VA-BIOS, s.r.o., Navrátilova 8a, 616 00 Brno

Napsat recenzi

VA-BIOS Healer creme 30ml

VA-BIOS Healer creme 30ml

Healer Creme má výrazný omlazující a regenerační účinek.

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená