Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Betafit 90 kapslí

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Energy Betafit 90 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Betafit je přírodní produkt obsahující extrakty z řepy obecné, kopřivy dvoudomé, přesličky rolní, truskavce ptačího a rutin.

410 Kč s DPH

-123 Kč

533 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Složení 1 kapsle: Extrakt z hlízy řepy obecné (Beta vulgaris) 337,5 mg, rostlinná kapsle (HPMC), extrakt z listu kopřivy dvoudomé (Urtica dioica) 60 mg, rutin 50 mg, extrakt z natě přesličky rolní (Equisetum arvense) 50 mg, extrakt z natě truskavce ptačího (Polygonum aviculare) 50 mg, stabilizátor – celulóza, stabilizátor – hořečnaté soli mastných kyselin.

Dávkování: 1–2 kapsle 3x denně, s odstupem minimálně 15 minut od jídla. Po třech týdnech užívání následuje 1 týden pauza. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Balení: 90 kapslí

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Betafit 90 kapslí

Energy Betafit 90 kapslí

Doplněk stravy. Betafit je přírodní produkt obsahující extrakty z řepy obecné, kopřivy dvoudomé, přesličky rolní, truskavce ptačího a rutin.

Produkty ve stejné kategorii

  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více
  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.