Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Omegavet 30 ml

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Energy Omegavet 30ml Zobrazit větší
Veterinární přípravek. Přípravek s obsahem unikátního rybího oleje, který je nejdůležitějším přírodním zdrojem řady nenasycených mastných kyselin a vitaminu A, D a E. 

234 Kč s DPH

-70 Kč

304 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Posiluje významně obranyschopnost, imunitu, napomáhá při stavbě silných kostí a zdravých zubů a udržování zdravé pokožky, srsti a očí. Přirozeně nižší obsah vitaminu A a D odstraňuje nebezpečí předávkování těmito vitaminy.
Složení: Olej z mořské ryby Engraulis japonicus (500 mg v jedné kapsli) s obsahem kyseliny eikosapentaenové (EPA) – min. 18 %, kyseliny dokosahexaenové (DHA) – min.12 %, kyseliny olejové (OA) – min. 12 %, želatina – kapsle, glycerin, voda, vitamin E (2,5 mg v jedné kapsli).
Dávkování: 
  • Drobným zvířatům do 10 kg: 2 kapky 2x denně;
  • Zvířatům nad 10 kg do 100 kg: 1 kapku 2x denně na každých započatých 10 kg hmotnosti; 
  • Zvířatům nad 100 kg: 5 kapek (0,3 ml) na každých 100 kg hmotnosti 2x denně.
Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza. Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Během užívání přípravku zajistěte dostatečný příjem vody.
Objem: 30 ml
Upozornění: Veterinární přípravek. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření. Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C a chránit před mrazem. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu krabičky a na etiketě.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Omegavet 30 ml

Energy Omegavet 30 ml

Veterinární přípravek. Přípravek s obsahem unikátního rybího oleje, který je nejdůležitějším přírodním zdrojem řady nenasycených mastných kyselin a vitaminu A, D a E. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji