Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Lymforegen masážní gel 250 ml

Akce

Topvet Lymforegen masážní gel 250 ml Zobrazit větší
Masážní lymfodrenážní kompozice ve formě gelu s vysokým obsahem biologických aktivních látek, rostlinných extraktů a silic. 

158 Kč s DPH

-10 Kč

168 Kč s DPH

Topvet

Dostupnost: Skladem

Masážní lymfodrenážní kompozice ve formě gelu s vysokým obsahem biologicky aktivních látek, rostlinných extraktů a silic, které pomáhají vyplavovat z organismu nežádoucí látky. Účinnými složkami jsou aescin, aesculin, helenin, flavonoidní glykosidy, třísloviny a celá řada dalších. Látky slouží ke stimulaci lymfatického systému v kůži. Urychlují regeneraci po zvýšené fyzické zátěži. Snižují otoky, jsou vhodné pro osoby se syndromem tzv. „těžkých nohou“. Čistí pokožku.
Použití: Aplikujte na cílovou oblast několikrát denně. Neaplikujte na sliznice a do otevřených ran. Pro zvýšení účinku doporučujeme nanést na cílovou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc). Po aplikaci přípravku nevycházejte na přímé slunce, mohlo by dojít ke zcitlivění pokožky na sluneční záření.
Složení: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Juniperus Communis Fruit Oil, Rutin, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Menthol, Mentha Piperita Oil, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Equisetum Arvense Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, D-limonene, Linalool
Skladování: Uchovávejte v suchu, při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!
Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Přípravky Topvet nejsou testovány na zvířatech.

Vzhledem k tomu, že kořeny firmy TOPVET sahají až do roku 1990, lze ji považovat za tradičního českého výrobce přírodní kosmetiky a doplňků stravy. Firma TOPVET vznikla jako firma rodinná, a proto i dnes, přesto, že lidský potenciál již dávno není pouze z okruhu rodiny, udržují si uvnitř firmy stejný zápal pro věc a stejné nadšení jako před lety. TOPVET čerpá z přírody její sílu, zdraví a přirozenou aktivitu.

Dodavatel:  TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horní Růžodol

Napsat recenzi

Topvet Lymforegen masážní gel 250 ml

Topvet Lymforegen masážní gel 250 ml

Masážní lymfodrenážní kompozice ve formě gelu s vysokým obsahem biologických aktivních látek, rostlinných extraktů a silic. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji