Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife TRAMOSTIC STAR 60 kapslí

Akce

Tramostic Star 60 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy.

480 Kč s DPH

-226 Kč

706 Kč s DPH

Starlife

Dostupnost: Skladem

Serenoa repens – Saw Palmeto je nízká plazivá palma, která má domov v jižních státech Severní Ameriky - v lesích Floridy. Saw Palmeto podporuje vrcholový průtok moči a je důležitá pro udržení normální funkce močového měchýře zejména pro muže ve věku od 45 let. Příznivě působí na zdraví močových cest při benigní hyperplazii prostaty. Mimo to se doporučuje jako zdroj mastných kyselin pro udržení reprodukční funkce a jako podpora pro přirozený růst vlasů.
Další účinné složky – Cucurbita pepo – tykev obecná a Pygeum africanun – slivoň africká se rovněž podílejí na dobré funkci močového měchýře a močových cest. Zejména tykev má vliv na normální funkci prostaty.
Přidaný vitamin E působí při ochraně buněk před oxidačním stresem.
Složení 2 kapslí: Serenoa repens (Saw palmeto – palma sabalová, v extraktu 10:1) 1.000 mg; Prunus africana (slivoň africká, Pygeum, kůra, v extraktu 10:1) 50 mg; Cucurbita pepo (tykev, semeno, v extraktu 10:1) 20 mg; vitamin E (dl-alfa-tokolefyl acetát) 13,4 mg = 26,8 mg tj. 111,7 % DDD; zinek (glukonan zinečnatý) 1,56 mg (15,6 % DDD)
Přídatné látky: laktóza, oxid křemičitý (protispékavá látka), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka), želatinová kapsle
Doporučené dávkování: 1 kapsle 2× denně.
Balení: 60 kapslí
Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti. Výrobek není náhradou pestré stravy. Vyvarujte se překročení denního doporučeného dávkování. Ukládat mimo dosah dětí!

Filozofií společnosti STARLIFE je nabídnout lidem zdravější a kvalitnější cestu životem. Zakladatelem a majitelem společnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský vítěz v desetiboji z Barcelony, který se na základě vlastních úspěšných zkušeností rozhodl vytvořit široký sortiment účinných doplňků stravy. Produkty jsou určeny pro každého, kdo si chce udržet dobrou kondici, sílu a vytrvalost, kdo si chce cíleně uchovat skvělé zdraví a zlepšit životní styl sobě i svým blízkým. Špičková kvalita produktů společnosti Starlife je založena na unikátní technologii zpracování, která zaručuje maximální vstřebatelnost obsažených látek (92–95 %). Pro tyto produkty je charakteristická vysoká účinnost bez nežádoucích vedlejších účinků a rychlý nástup účinků. Na užívání produktů nevzniká návyk. S pomocí produktů společnosti Starlife dokáže lidský organismus dosáhnout harmonie ve všech třech oblastech – fyzické, psychické a emocionální. Základní řada produktů je složena z přírodních ingrediencí, jejichž dokonalá vyváženost byla ověřena staletými zkušenostmi filozofie čínské dynastie Ming a umocněna východní moudrostí, s poznatky nejnovějších vědeckých studií. Účinky produktů jsou dlouhotrvající a přetrvávají i po skončení jejich užívání. Užíváním produktů společnosti Starlife se organismus doslova nabíjí energií.

Dodavatel: STARLIFE s.r.o., Husovo náměstí 1702, 253 01, Hostivice

Napsat recenzi

Starlife TRAMOSTIC STAR 60 kapslí

Starlife TRAMOSTIC STAR 60 kapslí

Doplněk stravy.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání