Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife LECITHIN 1200 STAR 60 tobolek

Akce

Lecithin 1200 Star 60 tobolek Zobrazit větší
Doplněk stravy.

421 Kč s DPH

-285 Kč

706 Kč s DPH

Starlife

Dostupnost: Skladem

Lecitin je látka tukové povahy. Chemicky se jedná o fosfatidy obsahující kyselinu glycerinofosforečnou, mastné kyseliny a cholin. Lecitin patří mezi základní složky stěn a membrán všech buněk v těle živočichů. Název lecitinu vznikl ze starořeckého slova lekithos, což znamená žloutek. Lecitin je doprovodní látkou tuků a mastných kyselin, zvláště hojně se nachází ve vaječných žloutcích a buňkách semen rostlin. V potravě je lecitin obsažen hlavně v játrech, žloutcích, některých mléčných výrobcích, dále je ho velké množství v sójových bobech a jiných olejnatých semenech, v kvasnicích a obilných klíčcích. Denní potřeba lecitinu se odhaduje na 3 g. Za normálních okolností, má naše tělo k dispozici dostatečná množství lecitinu. Objeví-li se však nedostatek cholinu nebo esenciálních mastných kyselin, může dojít k projevům nedostatku.
Složení 2 tobolek: Sójový lecitin 2.400 mg
Přídatné látky: želatinová tobolka
Doporučené dávkování: 1 tobolka 2× denně
Balení: 60 tobolek
Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti. Výrobek není náhradou pestré stravy. Vyvarujte se překročení denního doporučeného dávkování. Ukládat mimo dosah dětí!

Filozofií společnosti STARLIFE je nabídnout lidem zdravější a kvalitnější cestu životem. Zakladatelem a majitelem společnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský vítěz v desetiboji z Barcelony, který se na základě vlastních úspěšných zkušeností rozhodl vytvořit široký sortiment účinných doplňků stravy. Produkty jsou určeny pro každého, kdo si chce udržet dobrou kondici, sílu a vytrvalost, kdo si chce cíleně uchovat skvělé zdraví a zlepšit životní styl sobě i svým blízkým. Špičková kvalita produktů společnosti Starlife je založena na unikátní technologii zpracování, která zaručuje maximální vstřebatelnost obsažených látek (92–95 %). Pro tyto produkty je charakteristická vysoká účinnost bez nežádoucích vedlejších účinků a rychlý nástup účinků. Na užívání produktů nevzniká návyk. S pomocí produktů společnosti Starlife dokáže lidský organismus dosáhnout harmonie ve všech třech oblastech – fyzické, psychické a emocionální. Základní řada produktů je složena z přírodních ingrediencí, jejichž dokonalá vyváženost byla ověřena staletými zkušenostmi filozofie čínské dynastie Ming a umocněna východní moudrostí, s poznatky nejnovějších vědeckých studií. Účinky produktů jsou dlouhotrvající a přetrvávají i po skončení jejich užívání. Užíváním produktů společnosti Starlife se organismus doslova nabíjí energií.

Dodavatel: STARLIFE s.r.o., Husovo náměstí 1702, 253 01, Hostivice

Napsat recenzi

Starlife LECITHIN 1200 STAR 60 tobolek

Starlife LECITHIN 1200 STAR 60 tobolek

Doplněk stravy.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání