Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

MycoMedica Shiitake 90 kapslí

Our tip

Akce

Shiitake 90 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Shiitake (houževnatec jedlý) je pro svůj vysoký obsah aminokyselin, vitamínů a minerálů nazývána královnou mezi houbami nebo elixírem života.

559 Kč s DPH

-131 Kč

690 Kč s DPH

MycoMedica

Dostupnost: Skladem

Shiitake (houževnatec jedlý, Lentinula edodes) má domovinu v Asii, kde je také využívána v gastronomii. Říká se, že její chuť je 4−10x koncentrovanější než u jiných hub, Shiitake je tedy vhodná k dochucení masa, polévek, omáček či do salátů.  Shiitake je dřevokazná stopkovýtrusá houba rostoucí na spadaných stromech či pařezech.
V Japonsku rozeznávají dva typy Shiitake, více ceněný donko s uzavřeným kloboučkem a koshin, který má klobouček otevřený. V dnešní době se Shiitake pěstuje komerčně v kontrolovaných pěstírnách, neboť poptávka po ní je obrovská. První zmínky o Shiitake pocházejí z období před 2000 lety v dílech čínské medicíny.
O Shiitake se říká, že je „královnou mezi houbami“ či „elixír života“, k čemuž ji předurčuje její složení. Shiitake je velmi bohatá na potřebné esenciální aminokyseliny, minerální látky i vitamíny skupiny B a také provitamín D2. Dalšími látkami, které je možné najít v Shiitake jsou např. purinový alkaloid eritadenin, polysacharidy ‒ beta glukany, kam se řadí lentinany aj.
Díky zpracování metodou dvojité extrakce nabízíme vysoce kvalitní výtažek z Shiitake v ideálním poměru účinných látek pro nejlepší výsledky: 30 % polysacharidů (min. 300mg/g)
Složení v 1 kapsli: Shiitake (houževnatec jedlý, Lentinula edodes) 100% čistý extrakt - 500mg
Přídatné látky: rostlinné kapsle, jinak bez pomocných látek, aditiv a konzervantů
Dávkování:
  • zvýšená dávka: 3–10 kapslí denně (je vhodné poradit se s lékařem či praktikem čínské medicíny)
  • běžná dávka: 1–2 kapsle denně 
  • doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat
  • kapsle užívejte na lačno (min. 30 minut před jídlem či 60 minut po jídle), zapíjejte vodu nebo slabým zeleným čajem
  • při užívání hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost účinných látek. Například ve formě extraktu brazilské třešně Aceroly.
Balení: 90 kapslí á 500mg extraktu
Upozornění: Doplněk stravy. Není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje efedrin, kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.

Firma MycoMedica prodává extrakty z hub s maximálním podílem polysacharidů. Odborným konzultantem MycoMedica je prof. Ing. Pavel Valíček DrSc., významný evropský botanik  zaměřený na rostliny Asie. Na všechny produkty jsou prováděny v renomované a nezávislé německé laboratoři testy na těžké kovy, pesticidy, mikrobiologické testy, DNA, testy na radioaktivitu, množství polysacharidů.

Dodavatel: TCM POINT s.r.o., Masarykovo náměstí 18, 549 54, Police nad Metují

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

MycoMedica Shiitake 90 kapslí

MycoMedica Shiitake 90 kapslí

Doplněk stravy. Shiitake (houževnatec jedlý) je pro svůj vysoký obsah aminokyselin, vitamínů a minerálů nazývána královnou mezi houbami nebo elixírem života.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost