Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Cistus complex 30 ml

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Energy Cistus comlex 30 ml Zobrazit větší
Doplněk stravy. Cistus complex je bioinformační přípravek obsahující vysoce koncentrovaný extrakt dvou druhů bylin – Cistus incanus a Cistus ladanifer, doplněný o čistou esenci Cistus ladanifer. 

439 Kč s DPH

-132 Kč

571 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Cistus incanus i ladanifer patří do středomořské flóry. Rostou divoce na teplých, strmých horských úbočích a jejich pravidelné květy rozehrávají barvy od bílé po nachovou. Historicky lze dohledat používání rostlin z čeledi cistovitých až do roku 330 před naším letopočtem. V perské tradiční medicíně, v oblasti dnešního Íránu, patřily tyto byliny mezi nejcennější. V průběhu následujících staletí se užití cistů z Perské říše rozšířilo díky četným obchodním cestám po celém Středomoří, nejvíce mezi Kypr, Itálii, Turecko a Řecko.

Extrakty z obou cistů obsahují mnoho důležitých prvků: vápník, hořčík, zinek a železo. Zásadní pro působení v lidském organismu je však úhrnný obsah více nežli 800 druhů proantokyanidinů, flavonoidů a polyfenolů ve vzájemné optimální vazbě.
Oba cisty působí nejen synergicky, ale svým mírně odlišným složením podstatně zvětšují záběr účinků na daleko širší spektrum.

SLOŽENÍ DÁVKY 7 KAPEK: Vysoce koncentrovaný bylinný extrakt z listů růže skalní 45 % (Cistus incanus) (0,155 ml), vysoce koncentrovaný bylinný extrakt z listů cistu ladanového 45 % (Cistus ladanifer) (0,155 ml), voda, kyselina citronová – regulátor kyselosti, sorbát draselný – konzervant, silice Cistus ladanifer 0,1 %.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ:

  • 2–7 kapek 1–3x denně (7 kapek = 0,35 ml).
  • Nepřekračujte doporučené denní dávkování!
  • Po 3 týdnech užívání následuje 1 týden pauza. Před použitím nutno protřepat.
  • Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin.
  • Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření.

UPOZORNĚNÍ: Doplněk stravy. Výrobek není určen pro děti. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: Spotřebujte nejlépe do data vyznačeného na obalu.

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ: Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na spodní straně krabičky a na etiketě.

OBJEM: 30 ml

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Cistus complex 30 ml

Energy Cistus complex 30 ml

Doplněk stravy. Cistus complex je bioinformační přípravek obsahující vysoce koncentrovaný extrakt dvou druhů bylin – Cistus incanus a Cistus ladanifer, doplněný o čistou esenci Cistus ladanifer. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více