Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Vitaflorin 90 kapslí

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Vitaflorin 90 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy.  Vitaflorin  je bioinformační přípravek s obsahem extraktů z rostlin a plodů bohatých na přírodní vitamíny, minerály a biologicky aktivní látky.  Vitaflorin  doplňuje tyto pro život nezbytné látky do těla při jejich nedostatku nebo zvýšené potřebě (např. při nemoci, v rekonvalescenci, při zvýšené psychické nebo fyzické zátěži, ve stáří nebo vystavení organismu nepříznivým vlivům).

417 Kč s DPH

-125 Kč

542 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Čistě přírodní extrakty z rostlin a plodů jako plnohodnotné zdroje nezbytných vitaminů mají oproti uměle vyráběným vitamínům či multivitamínovým komplexům nesporné výhody. V přírodě se jednotlivé vitamíny nacházejí vždy v harmonii s ostatními látkami, které mají svoji nezastupitelnou roli. Většinou se jedná o bioflavonoidy a rozsáhlou skupinu fytofaktorů. Ty, přestože nejsou dodnes přesně zmapovány, jsou nesmírně významné zejména kvůli synergickému efektu, kterým posilují účinek, vstřebatelnost a celkovou využitelnost přírodních vitaminů.

Velmi významné je také to, že v přírodních zdrojích, ze kterých se organické vitamíny získávají, existují vždy v přirozených komplexech, tedy spolu s dalšími vitamíny. Vzájemně pak působí jako katalyzátory vstřebávání, a tím své účinky podporují a násobí.

Vitaflorin harmonizuje především energetickou dráhu srdce, osrdečníku, plic, tenkého a tlustého střeva, dále pak dráhu žaludku, sleziny a slinivky, močového měchýře, jater, žlučníku a tří zářičů.

Složení v 1 kapsli: 
  • Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides, extrakt z plodu) 200 mg - Energie - tonus - únava, Přirozená obranyschopnost / imunitní systém, Normální stav pokožky, Normální činnost kardiovaskulárního systému, Normální trávení
  • Granátovník obecný (Marhaník obecný, Punica granatum, granátové jablko, extrakt z plodu) 50 mg
  • Včelí mateří kašička 30 mg - Přirozená obranyschopnost - imunitní systém
  • Klanopraška čínská (Schisandra chinensis, extrakt z plodu) 20 mg - Adaptogen - stres
  • Kdoulovec čínský (Chaenomeles cathayensis, extrakt z plodu) 20 mg
  • Aloe vera (Barbadensis Miller) 6 mg - Normální hladina cukru v krvi, Přirozená obranyschopnost - imunitní systém, Napětí - únava, Antioxidant, Čištění a detoxikace, Normální stav pokožky, Normální činnost gastrointestinálního traktu
Přídatné látky: inulin, želatinová kapsle 
Dávkování: Užívejte 1 kapsli 1-3x denně. Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu 2-3 měsíců.
Balení: 90 kapslí
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodný pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby přecitlivělé na včelí a sójové produkty. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 10-25 °C.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Vitaflorin 90 kapslí

Energy Vitaflorin 90 kapslí

Doplněk stravy. Vitaflorin je bioinformační přípravek s obsahem extraktů z rostlin a plodů bohatých na přírodní vitamíny, minerály a biologicky aktivní látky. Vitaflorin doplňuje tyto pro život nezbytné látky do těla při jejich nedostatku nebo zvýšené potřebě (např. při nemoci, v rekonvalescenci, při zvýšené psychické nebo fyzické zátěži, ve stáří nebo vystavení organismu nepříznivým vlivům).

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost