Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Everest Ayurveda Amalaki nápoj natural - Imunita & žaludek a trávení 100 g sypané směsi

Akce

Everest Ayurveda Amalaki nápoj natural - Imunita & žaludek a trávení 100 g sypané směsi Zobrazit větší
Doplněk stravy. Ájurvédský nápoj.

152 Kč s DPH

-7 Kč

159 Kč s DPH

Everest Ayurveda

Dostupnost: Skladem

Příprava ájurvédských nápojů se oproti bylinným čajům liší tím, že se nevaří, ale pouze zalévají. Rozemletý prášek neboli "churna" se konzumuje přímo v teplé tekutině s vodou. Na rozdíl od instantních nápojů, kdy přídatné látky rozpustí jeho obsah do chemického roztoku, čisté směsi Amalaki nápojů jsou připravovány ve 100 % přírodní RAW kvalitě a neobsahují žádné konzervační ani přídatné látky. Jemně namletý prášek se proto ve vodě nikdy nerozpustí. To nejcennější, co nápoj obsahuje, je rozemletá směs bylin, kterou je potřeba v teplé vodě rozmíchat a s přidáním lžičky medu pak celý obsah vypít. Med se v ájurvédě užívá jako vodič bylinných účinků, které se potom lépe vstřebávají do tělesných tkání.

Složení: emblica officinalis

  • Embilika lékařská (amalaki) - příznivě působí na činnost trávicího ústrojí, prospívá funkci žaludku a střevního traktu
  • Vitamín Cpřispívá k energetickému metabolismu, optimalizuje činnosti imunitního systému, pomáhá ochraňovat buňky před oxidativním stresem, zvyšuje vstřebávání železa, snižuje míru únavy a vyčerpání, prospívá činnosti nervové soustavy, pomáhá s tvorbou kolagenu, podporuje normální funkci krevních cév, chrupavek, vlasů, zubů a dásní

Hmotnost: 100 g sypané směsi

Doporučené dávkování: 2–3 šálky za den

Příprava: Pro získání zdravého a chutného nápoje rozmíchejte 1 čajovou lžičku (cca 2g) jemně namleté směsi ve 250 ml teplé vody a přidejte med podle chuti. Jedno 100g balení poskytuje 50 šálků horkého nápoje. Směs lze také přidat do smoothies a čerstvých šťáv.

Upozornění: Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte na suchém místě do 25°C. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Není určeno pro děti.

Everest Ayurveda s.r.o. je česko-slovensko-nepálská společnost, která v souladu s indickou tradicí šíří hlubší povědomí o ájurvédském lékařství, zdravém způsobu života, užívání himálajských bylin a vnitřním rozměru člověka. V České republice a na Slovensku byla společnost založena v roce 2004 ve spolupráci s nepálským ájurvédským lékařem Dr. Ka Dev Jha.

Předmětem výroby, dovozu a velkoobchodní činnosti společnosti jsou tradiční ájurvédské přípravky z Nepálu a Indie. Everest Ayurveda s.r.o. má své sídlo v České republice s centrálou v Praze, firemní pobočkou na Slovensku se sídlem v Bratislavě a výrobu bylinných přípravků v Nepálu se sídlem v Káthmándú.

Dodavatal: Everest Ayurveda s.r.o., Bystrá 761/10, Praha 9 - Horní Počernice, 193 00

Napsat recenzi

Everest Ayurveda Amalaki nápoj natural - Imunita & žaludek a trávení 100 g sypané směsi

Everest Ayurveda Amalaki nápoj natural - Imunita & žaludek a trávení 100 g sypané směsi

Doplněk stravy. Ájurvédský nápoj.

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji