Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Karel Hadek DONOSOL Olej na ošetřování nosu 50 ml

Karel Hadek DONOSOL Olej na ošetřování nosu 50 ml Zobrazit větší
Speciální olej na ošetření nosu při bolestivých dutinách.

420 Kč s DPH

Karel Hádek

Dostupnost: Skladem

Olejový přípravek pro období bolestivých dutin.
Složky nosního oleje vykazují antimikrobiální, protizánětlivé a protiplísňové účinky. Napomáhají k vyloučení produktů zánětlivých procesů, pečují o nos a mají sekretolytické účinky.
Obsažené éterické oleje z čajovníkuborovicedobromyslihřebíčku a eukalyptu působí proti rozmnožování a usazování nežádoucích mikroorganismů na sliznici nosu.

Použití: Dle potřeby i několikrát denně aplikujme 2-3 kapky přípravku na nosní okolí a ústí nosu.

Skladování: Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování: Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci.

Balení: 50ml 

Složení: Juglans regia Seed Oil (Rostlinný olej z vlašských ořechů) , Canola Oil (Řepkový rostlinný olej), Glycine soja Oil (Sójový rostlinný olej), Helianthus annuus Seed Oil (Slunečnicový rostlinný olej), Lecithin (Fosfolipid), Rosa canina Fruit Oil (Rostlinný olej z jader andské růže), Tocopheryl acetate (Vitamín E, antioxidant), Melaleuca alternifolia Leaf Oil (Éterický olej z čajovníku), Origanum vulgare Oil (Éterický olej z dobromyslu-oregána), Pinus sylvestris Leaf Oil (Éterický olej z borovicového jehličí), Eugenia caryophyllus Leaf Oil (Éterický olej z hřebíčku), Thymus vulgaris Flower/Leaf Oil (Éterický olej z tymiánu), Cinnamomum zeylanicum Bark Oil (Éterický olej ze skořicové kůry), Eucalyptus citriodora Oil (Éterický olej z eukalyptu-citronového), Eucalyptus globulus Leaf Oil (Éterický olej z eukalyptu), Mentha piperita Oil (Éterický olej z máty peprné), Retinyl palmitate (Vitamín A, antioxidant), Satureja hortensis Oil (Éterický olej ze saturejky horské), Pelargonium graveolens Flower Oil (Éterický olej z pelargonie), Lavandula angustifolia Oil (Éterický olej z levandule lékařské), Melaleuca leucadendron cajaputi Leaf Oil (Éterický olej z kajeputu), Benzyl benzoate*, Cinnamal*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool* (*přírodní alergenní složky obsažené v éterických olejích)

Výroba fyziologické kosmetiky klade vysoké nároky na nákup certifikovaných surovin nejvyšší kvality. Ty musí být výhradně přírodního charakteru, musí pocházet z ekologicky čistých nalezišť, nesmí obsahovat herbicidy, pesticidy, těžké kovy a další nežádoucí příměsy. Stejně vysoké požadavky pak ovšem musí splňovat i vlastní zpracovatelská technologie.

S každou surovinou, kterou firma na světových trzích zakoupí, zcela automaticky přichází i analytický certifikát, který stvrzuje vysokou jakost produktu a jeho typické složení. Dovozci si v nejednom případě dokonce nechávají vystavit dvojí nezávislou certifikaci – protože zásobují německé lékárny, pochází první dobrozdání z centrální laboratoře německých lékáren. Druhé vystaví nezávislá laboratoř, která má statut soudního znalce.

Dodavatel: Service AKH s.r.o., Kšice 11, 349 01 Kšice

Napsat recenzi

Karel Hadek DONOSOL Olej na ošetřování nosu 50 ml

Karel Hadek DONOSOL Olej na ošetřování nosu 50 ml

Speciální olej na ošetření nosu při bolestivých dutinách.

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji