Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Allnature Kokosový olej Premium BIO 1000 ml

Akce

BIO kokosový olej Premium 1000 ml Zobrazit větší
Kokosový olej Premium Bio je 100% přírodní olej , který je lisován za studena a pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

289 Kč s DPH

-233 Kč

522 Kč s DPH

29 Kč za 100 ml

Allnature

Dostupnost: Skladem

Tento jedinečný přípravek má všestranné použití, je možné používat ho při přípravě pokrmů, ale skvěle působí také jako kosmetický přípravek, zejména pro suchou až atopickou pokožku. 100% přírodní složení je k pokožce velmi šetrné, a proto je možné použít olej i na pokožku dětí nebo osob s citlivou pokožkou. Olej se snadno vstřebává a nezanechává na pokožce pocit mastnoty. Skvěle působí také jako výživa na vlasy, doporučujeme použít v kombinaci s extra šetrým kartáčem Tangle Teezer .
Přírodní panenský kokosový bio olej se lisuje za studena při teplotě do 50°C. Neobsahuje žádné příměsi ani konzervanty, je nerafinovaný, nebělený a bez jakékoliv umělé parfemace. Neobsahuje žádné škodlivé látky ani chemikálie. Kokosový olej neobsahuje cholesterol a je tak velmi vhodný jako doplněk stravy pro zdravou výživu. Vyniká jemnou chutí a nádhernou vůní čerstvého kokosu, která dodá vašim pokrmům chuť exotických dálek. Často je používán zejména při redukci váhy, již po požití malého množství oleje způsobuje pocit dlouhodobějšího nasycení, stimuluje metabolismus a pomáhá tak spalovat více energie. Zabraňuje zpětnému nabírání váhy a nezatěžuje žlučník ani štítnou žlázu, jejíž hormony jsou pro vyvážený metabolismus zásadní. S kokosovým olejem od firmy Sonnenmacht se nemusíte vzdávat svých oblíbených smažených jídel, na oleji je možné i zdravě smažit.
Kokosový bio olej je získávaný z kokosových ořechů, které jsou pěstovány a sklízeny v souladu s přísnými předpisy a normami pro bio produkty. Palmy nejsou chemicky ošetřovány ani hnojeny chemickými hnojivy. Olej je po zpracování velmi odolný vlivům tepla a oxidace, zůstává stabilní i při vysokých teplotách, proto je skvělou volbou a zdravou náhradou klasického oleje při smažení, pečení i vaření. Přípravek je lehce stravitelný a podporuje vstřebávání dalších potřebných látek. Je oblíbený ve vegetariánské kuchyni a vyniká mnoha vašemu zdraví prospěšnými vlastnostmi, které jsou doloženy speciálními dlouhodobými výzkumy. Olej pomáhá předcházet infekcím všeho druhu, zlepšuje funkci imunitního systému, snižuje riziko infarktu, aterosklerózy, rakoviny a degerativních onemocnění. Kokosový olej pomáhá regulovat diabetes, osvědčil se v prevenci osteoporózy a je rychlým zdrojem energie, kterou uvolňuje postupně, proto je doporučován zejména sportovcům.
Jemný kokosový olej v bio kvalitě je jedinečný produkt, který by neměl chybět v žádné domácnosti. Dokáže přispět ke zdraví a kráse vaší pokožky, ošetří vaše vlasy i pokožku hlavy, pomůže vám při redukci hmotnosti, při upevnění vašeho zdraví a také v prevenci proti nejrůznějším civilizačním chorobám. Bude šetrným způsobem pečovat o vaše zdraví a dokonale se zařadí do vašeho zdravého jídelníčku.
Jedinečným pomocníkem při ošetřování vlasů je také speciální kartáč Tangle Teezer , který dokáže jemně rozčesat i zacuchané, poškozené nebo kudrnaté vlasy. Zejména uživatelé s poškozenými vlasy pocítí úlevu při šetrném česání a jemné masáži vlasové pokožky. Materiál, ze kterého je kartáč vyroben, je omyvatelný a není tak problém používat ho i na vlasové oleje nebo na jiné pečující přípravky. Kartáč olej rychle a stejnoměrně roznese po celé ploše ošetřovaných vlasů bez nepříjemného tahání. Brání tak dalšímu poškození vlasů vytrháváním nebo lámáním. Po aplikaci kartáč jednoduše opláchnete v teplé vodě. Po použití vlasového oleje a následném rozčesání mokrých nebo suchých vlasů kartáčem Tangle Teezer budou vaše vlasy hebké, nádherně lesklé, splývavé a přirozeně krásné.  
Kdy Kokosový olej Sonnenmacht Premium pomáhá:
  • Kokosový olej má blahodárné účinky na organismus člověka. Je možné ho nanášet na pokožku celého těla a zajistit tak výživu, hydrataci a celkovou regeneraci pokožky.
  • Používá se i na vlasovou pokožku, kterou zvláčňuje a zbavuje ekzémů i nadměrné tvorby lupů. Přípravek ničí bakterie, viry i kvasinky, používá se jako mast pro hojení ekzémů, vyrážek nebo jizev.
  • Skvěle se osvědčil při hojení strií a poškození pokožky vlivem atopického ekzému nebo jiných onemocnění kůže.
  • Kokosový olej je uznávaným doplňkem stravy, který působí preventivně proti srdečním chorobám, senilitě nebo rakovině. Pomáhá stabilizovat hladinu cukru v krvi, nezatěžuje štítnou žlázu ani žlučník, zpomaluje stárnutí buněk a například u kojících maminek zvyšuje kokosový olej kvalitu mateřského mléka.  
Složení: 100% přírodní kokosový olej z kontrolovaného ekologického zemědělství
Dávkování: Při použití na pokožku nanášejte přímo na postižená místa, která chcete ošetřit a jemně vmasírujte. V případě, že přípravek budete používat jako doplněk stravy , postupujte podle receptů. Na oleji můžete smažit, péct nebo ho použít při vaření. Neslouží jako náhrada pestré stravy.  
Balení: 1000 ml  

Allnature s. r. o. je společnost zabývající se dovozem a následnou distribucí profesionální vlasové a pleťové kosmetiky a doplňků stravy. V jejím portfoliu naleznete velmi kvalitní produkty, z nichž většina je na přírodní bázi.

Dodavatel: Allnature, s.r.o., Trojická 1910/7, 128 00, Praha - Nové Město

BIO BIO
ECO ECO

Napsat recenzi

Allnature Kokosový olej Premium BIO 1000 ml

Allnature Kokosový olej Premium BIO 1000 ml

Kokosový olej Premium Bio je 100% přírodní olej , který je lisován za studena a pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Produkty ve stejné kategorii

  • 18. 03. 2024
    • Obchod proběhl bez závad a bleskovou rychlostí. Doporučuji.
  • 18. 03. 2024
    • Rychlá dodávka
      Přijatelná cena
  • 15. 03. 2024
    • Vše proběhlo rychle a bez problémů
  • 13. 03. 2024
    • Jsem spokojena
    • rychlé dodání