Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs Křehkost svinutého lístku 100 tbl.

Křehkost svinutého lístku Zobrazit větší
Doplněk stravy.

380 Kč s DPH

TCM Herbs

Dostupnost: Skladem

Složení (1 g vyroben z 5 g bylin): rákos obecný - oddenek, boubelík velkokvětý - kořen, zlateň morušolistá - květ, zlatice převyslá - plod, morušovník bílý - list, slivoň arménská - semena, máta rolní - nať, lékořice lysá - kořen
Přídatné látky: mikrokrystalická celulóza (MCC) 1 %
Dávkování: 3x denně 4 tablety, děti od 3 let 3x denně 2 tablety. Obecně se užívají v Číně byliny tak, že děti do 4 let užívají 1/4 dávky dospělého, tj. 3 x 1 – 2 tbl , děti od 5 do 12 let let užívají 1/2 dávky dospělého, tj. 3x2 – 4 tbl a dospělí pak 3 x 4 – 8 tbl denně. Jinak v akutním stádiu potíží a dle intenzity potíží se dávka v Číně zvyšuje na 2 – 3 x denní dávky, po zlepšení potíží se zase snižuje – vše je vždy individuální! V případě vynechání či zapomenutí jednotlivé dávky lze užít následující dávku v dvojnásobném množství (kupř. při opomenutí ranní dávky 4 tablet si v poledne lze vzít 8 tablet, stejně tak místo 3x denně 4 tablety lze užít ráno a večer 2x6 tablet apod.). Tablety by se měly užívat nejlépe 15 minut před jídlem nebo 30 minut po jídle (neznamená nutně býti najezený!) a to pak lze několika způsoby:
  1. Jednoduše spolknutím celých tablet a zapitím čistou vodou.
  2. Tablety zalít ve sklenici 2 dcl horké vody, rozmíchat a teplé vypít (podobně jako hořkou kávu, ale v tomto případě i s „bylinným lógrem“). Tento způsob je také nejúčinnější!
  3. Pro některé děti se osvědčil i tento způsob: rozdrtíme tablety na prášek a přidáme do čaje, který osladíme kupř. Sladěnkou či Sladovitem (ječmenný slad z prodejen zdravé výživy) nebo přidáme do polévky či jiného jídla, aby tak byly většinou hořké tablety pro ně poživatelnější.
  4. Pro rychlejší dosažení žádoucího účinku užívání bylinných tablet je možno použít i tento způsob: veškeré tablety, které se doporučují během dne užívat (kupř. 3x2 tbl denně od 2 různých produktů = 12 tablet celkem), rozpustíme všechny najednou a dohromady v Nápojem stříbrného větru a pečlivě rozmícháme tak, abychom vše vypili a dole nezůstal žádný “lógr”.
  5. Ideální také je všechny bylinné tablety v denní dávce (obvykle 12 a více tablet) rozpustit v cca 0,5 l horké vody a tento vlažný nápoj popíjet (nejlépe z termosky) během celého dne jako kávu, v tomto případě nezávisle na jídle. Před požitím nápoje je vždy nutno s termoskou zatřepat!

Optimální je užívat tyto tablety spolu s Nápojem stříbrného větru pro rychlejší dosažení žádoucího účinku!

Balení: 100 tablet / 30 g (obsah bylin v tabletách je v maximální možné koncentraci 1:5, tzn. že na 1 g bylinných tablet je při výrobě použito 5 g surových bylin)
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada petsré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C. Chraňte před mrazem.
Zdroj: www.patentnimedicina.cz

TCM Herbs® byla založena v roce 2001 MUDr. Petrem Hoffmannem, který je také majitelem této firmy, která vlastní dovozní práva na import 100% přírodních bylinných produktů z Číny a z Belgie (Taiwan). Jak již název napovídá, zkratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená ve světě tradiční čínskou medicínu a Herbs zase byliny. Společnost vyvinula svoje know how, které MUDr. Petr Hoffmann získal dlouholetými zkušenostmi ve své praxi v tomto oboru a jeho léčebné postupy jsou duchovním vlastnictvím a devizou této společnosti. Firma se zabývá tradiční čínskou medicínou a jejími bylinnými produkty, tj. dovozem, vývozem, maloobchodním a velkoobchodním prodejem, distribucí a zásilkovou službou, publikační činností, školením, propagací v médiích a poradenskou činností v oblasti tradiční čínské medicíny.

Dodavatel: TCM Herbs, s.r.o., U Černé věže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napsat recenzi

TCM Herbs Křehkost svinutého lístku 100 tbl.

TCM Herbs Křehkost svinutého lístku 100 tbl.

Doplněk stravy.

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji