Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Karel Hadek MOLUSAN Balzám na molusky 50 ml

Karel Hadek MOLUSAN Balzám na molusky 50 ml Zobrazit větší
Balzám s česnekovým olejem na ošetření pokožky s výskytem molusek a bradavic. 

276 Kč s DPH

Karel Hádek

Dostupnost: Skladem

Moluska jsou infekční onemocnění kůže vyvolané virem Molluscum contagiosum. Projevují se jako drobné útvary na kůži připomínající malé bradavičky, puchýřky, ze kterých při prasknutí vytéká infekční tekutina. Objevit se mohou kdekoli na pokožce.
Některé éterické oleje jsou známé svými protivirovými účinky. Nevonící česnekový olej v kompozici s oleji z šalvěječajovníkulavandínutújepepře a hřebíčku jsou použity v přípravku pro péči o pokožku s výskytem moluska a bradavic.

Použití: Na změněnou pokožku naneste 1-2x denně malé množství přípravku.

Skladování: Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování: Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci.

Balení: 50ml

Složení: Lanolin (Emulgátor), Butyrospermum Parkii Butter(Bambucké máslo) , Salvia officinalis Oil (Éterický olej ze šalvěje lékařské), Allium sativum Bulb Oil (Éterický olej z česneku), Melaleuca alternifolia Leaf Oil (Éterický olej z čajovníku), Cymbopogon martini Oil (Éterický olej z růžové palmy), Thuja occidentalis Leaf Oil (Éterický olej z túje), Piper nigrum Fruit Oil (Éterický olej z pepře), Lavandula hybrida Oil (Éterický olej z lavandinu), Geraniol*, Melaleuca viridiflora Leaf Oil (Éterický olej z niaouli), Litsea cubeba Fruit Oil (Éterický olej z litsey cubeby), Cinnamomum zeylanicum Bark Oil (Éterický olej ze skořicové kůry), Eugenia caryophyllus Leaf Oil (Éterický olej z hřebíčku), Eugenol*, Linalool*, Thymus vulgaris Flower/Leaf Oil (Éterický olej z tymiánu), Limonene*, Citral*, Cinnamal*, Satureia hortensis Oil (Éterický olej ze saturejky horské), Farnesol*, Benzyl benzoate* (*přírodní alergenní složky obsažené v éterických olejích)

Výroba fyziologické kosmetiky klade vysoké nároky na nákup certifikovaných surovin nejvyšší kvality. Ty musí být výhradně přírodního charakteru, musí pocházet z ekologicky čistých nalezišť, nesmí obsahovat herbicidy, pesticidy, těžké kovy a další nežádoucí příměsy. Stejně vysoké požadavky pak ovšem musí splňovat i vlastní zpracovatelská technologie.

S každou surovinou, kterou firma na světových trzích zakoupí, zcela automaticky přichází i analytický certifikát, který stvrzuje vysokou jakost produktu a jeho typické složení. Dovozci si v nejednom případě dokonce nechávají vystavit dvojí nezávislou certifikaci – protože zásobují německé lékárny, pochází první dobrozdání z centrální laboratoře německých lékáren. Druhé vystaví nezávislá laboratoř, která má statut soudního znalce.

Dodavatel: Service AKH s.r.o., Kšice 11, 349 01 Kšice

Napsat recenzi

Karel Hadek MOLUSAN Balzám na molusky 50 ml

Karel Hadek MOLUSAN Balzám na molusky 50 ml

Balzám s česnekovým olejem na ošetření pokožky s výskytem molusek a bradavic. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 25. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení,rychlá dodávka,zboží perfektně zabaleno.Super spokojenost
  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená