Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Přírodní balzám na rty - Levandulové pole 5 g

Soaphoria Přírodní balzám na rty - Levandulové pole 5 g Zobrazit větší
Organický levandulový balzám na rty s výraznou a charakteristickou uklidňující vůní levandule a úžasně regeneračními účinky je ideální volbou pro každého milovníka levandule a květinových vůní. 

85 Kč s DPH

Soaphoria

Dostupnost: Skladem

Levandule si získala srdce mnoha zejména díky svým úžasným uklidňujícím vlastnostem, jejichž sílu naplno projevuje jako v aromaterapii, tak i v kosmetice. Přírodní výživný balzám na rty s obsahem cenných rostlinných másel a olejů je skvělým prostředkem pro péči o citlivou pokožku rtů, jejíž pomáhá udržovat dobrou kondici a vytváří na ní jemnou vrstvičku, předchází nepříjemnému pnutí, svědění či vysušování. Obsažené kakaové a bambucké máslo chrání před vlivem okolního prostředí a spolu s ricinovým, kokosovým, meruňkovým a hroznovým olejem dodávají pokožce potřebnou dávku vitamínů, zjemňují, zklidňují a udržují elasticitu.

100% organické složení bez živočišných tuků, ropných derivátů, chemických a konzervačních přísad, syntetických barviv a parfemace.

Organický balzám na rty je vhodný pro všechny typy pokožky.

Přírodní výživný balzám na rty je naprostou nezbytností a neodmyslitelnou součástí každé kapsy či kabelky. Šikovný pomocník, kterého máte vždy po ruce, se dokonale postará o jemné, citlivé, vysušené či popraskané rty, dodá jim potřebnou dávku výživy a podpoří jejich rychlejší regeneraci. Zbaví pocitu pnutí a nepříjemného pálení, svědění či šupinatosti a zanechá jen krásné vyživené a hladké rty.

Hlavní složky:

  • Bambucké máslo - podporuje regenerační procesy, navrací elasticitu a pružnost
  • Kakaové máslo - vyživuje, zjemňuje a chrání před nepříznivými vlivy prostředí
  • Meruňkový olej - zvláčňuje, zjemňuje, zklidňuje a zásobuje vitamíny A, C a E
  • Ricinový olej - regeneruje, zmírňuje podráždění a pomáhá předcházet vysušování

Použití: Nanášejte v přiměřeném množství a podle potřeby na pokožku rtů.

Složení: Cera Alba (včelí vosk) *, Cocos nucifera Oil (kokosový olej) *, Ricinus comunis Seed Oil (ricinový olej) *, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo) *, Prunus armeniaca Seed Oil (meruňkový olej) *, Vitis Vinifera Seed Oil (olej z hroznových jader) *, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo) *, Lavandula Angustifolia Flower Extract (levandule lékařská) *, Iron Oxide (minerální barvící složka), *** Linalool, *** Geraniol, *** Limonene

* Certifikovaná organická složka
*** vyskytující se přirozeně v esenciálních olejích a přírodních vůních

Upozornění: Určeno pro každodenní použití. Pouze k vnějšímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě, při teplotě do + 30 °C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.

Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, t. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

Obsah: 5 g

Naším cílem je vyrábět kvalitní produkty, které reprezentují naši vlast a poukazují na její vzácnou biologickou rozmanitost. Produkty, na které můžeme být právem hrdí i v zahraničí. Ale tím nejhlavnějším je poukázat na skutečnost, že domácí výrobky jsou nejcennější. Snažíme se pomáhat našemu hospodářství koupí surovin od domácích dodavatelů. Upřednostňujeme balení do skleněných nádob a zavedli jsme také recyklační program. 

Dodavatel: Aenea s.r.o. (výrobce), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

Napsat recenzi

Soaphoria Přírodní balzám na rty - Levandulové pole 5 g

Soaphoria Přírodní balzám na rty - Levandulové pole 5 g

Organický levandulový balzám na rty s výraznou a charakteristickou uklidňující vůní levandule a úžasně regeneračními účinky je ideální volbou pro každého milovníka levandule a květinových vůní. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji