Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Pomáda na rty ochranná 6 ml

Akce

Nobilis Tilia Pomáda na rty ochranná 6 ml Zobrazit větší

Z přírodních olejů a vosků zvláčňuje, vyživuje a chrání rty.

118 Kč s DPH

-16 Kč

134 Kč s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnost: Skladem

Přírodní základ ochranné pomády tvoří jojobový vosk, kokosový tuk a bambucké máslo. S přídavkem dalších přírodních vosků a lecitinu je vytvořena velice příjemná kompozice, odolná jak proti vyšším teplotám, tak proti mrazu. Přírodní pomáda rty zvláčňuje, vyživuje a chrání a na rtech dlouho vydrží. Kompozice éterických olejů s levandulí, meduňkou a tea tree má antimikrobiální účinky. Pomádu lze použít lokálně na vysušená až popraskaná místa na pokožce.
Použití: Nanášejte na rty v silnější vrstvě několikrát denně podle potřeby.
Složení: Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový rostlinný olej v bio kvalitě), Cocos Nucifera Oil (kokosový rostlinný olej v bio kvalitě), Ricinus Communis Seed Oil (ricinový rostlinný olej), Butyrospermum Parkii Butter (máslo karité v bio kvalitě, rostlinný tuk), Candelilla Cera (kandelilový rostlinný vosk), Copernicia Cerifera Cera (karnaubský rostlinný vosk), Cera Alba (včelí vosk), Lecithin (fosfolipidy), Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lékařské), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (éterický olej Tea Tree, čajovníkový), Melissa Officinalis Leaf Oil (éterický olej z meduňky lékařské), Linalool*, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Limonene*. * - z přírodních éterických olejů
Balení: 6 ml

Čerpáme inspiraci z přírody a tradičních historických zkušeností a s pokorou vyvíjíme prostředky, které jsou přírodě a člověku co nejblíž. Respektujeme individualitu osobností, které jsou našimi zákazníky a nesnižujeme kvalitu kvůli ceně. Přejeme všem našim zákazníkům, současným i budoucím, aby v našich výrobcích našli potěšení těla i ducha a aby spolu s námi objevili kouzlo vůní, které náš život činí bohatším.

Dodavatel: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

BIO BIO
ECO ECO

Napsat recenzi

Nobilis Tilia Pomáda na rty ochranná 6 ml

Nobilis Tilia Pomáda na rty ochranná 6 ml

Z přírodních olejů a vosků zvláčňuje, vyživuje a chrání rty.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 04. 2024
    • Rychlé vyřízení
      Skvělá komunikace
      Příznivé ceny
      Osobní vyzvednutí bez poplatku
  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více