Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

DieNikolai Balzám na rty Meduňkový polibek 5 ml

Balzám na rty Meduňkový polibek 5 ml Zobrazit větší
Biodynamický Meduňkový polibek na rty dieNikolai je 100% přírodní balzám jedinečné konzistence vyrobený bez jakýchkoliv emulgátorů a konzervačních látek.

250 Kč s DPH

dieNikolai

Dostupnost: Skladem

Jedinečné složení přírodního balzámu Meduňkový polibek od dieNikolai chrání rty před vysušováním, intenzivně je regeneruje a ošetřuje. Tento balzám využívá zejména blahodárné účinky oleje z meduňky lékařské, který je znám pro své antibakteriální účinky. Vhodné při léčbě oparů.
Intenzivní péče o rty je zajištěna 65% podílem oleje z hroznových jader, dále pak makovým olejem, olejem z lískových oříšků, a včelím voskem, které napomáhají ke zklidnění suchých a popraskaných rtů. Výtažek z meduňky příjemně voní a povzbuzuje, působí antibakteriálně, antisepticky a pomáhá hojit rány a kožní problémy jako jsou např. opary.
Složení: Olej z hroznových jader**, včelí vosk**, olej z lískových oříšků*, makový olej*, výtažek z medu*, meduňkový olej* (*přírodní, **biodynamické)
Garantováno: Bez palmového oleje, ropných derivátů (parafinů), parabenů, silikonů a zbytkových pesticidů
Návod k použití: Meduňkový polibek od dieNikolai je vhodný ke každodennímu použití, tudíž aplikujte na rty denně nebo kdykoli při pocitu suchých rtů.
Balení: 5 ml
Zdroj: www.biodynamickakosmetika.cz

Vinařská rodina Nikolaihof pochází z Wachau, ze slunné oblasti Dunaje, kde již staří Římané před 2 000 lety zakládali své nejlepší vinice. Z kvalitních zdrojů a s láskou k přírodě se zde už po staletí vyrábějí vysoce kvalitní produkty. Již více než 40 let se přitom vinařství Nikolaihof, jako jedno z prvních vinařství na světě, ztotožňuje s antropozofickou filosofií doktora Rudolfa Steinera.

S certifikátem Demeter splňujeme nejpřísnější podmínky v biodynamice na celém světě a s hrdostí se můžeme hlásit k průkopníkům v oblasti kvality a trvale udržitelného rozvoje. Biodynamické zemědělství v Nikolaihofu nechápeme jako způsob výroby, nýbrž jako komplexní způsob života, který se odráží ve všech oblastech našeho bytí. Nejvyšším principem přitom je, abychom do zemědělství vkládali co možná nejvíce síly a energie. A to také díky tomu, že minimálně zasahujeme do přirozených procesů v přírodě.

Dodavatel: TCM Herbs, s.r.o., U Černé věže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Napsat recenzi

DieNikolai Balzám na rty Meduňkový polibek 5 ml

DieNikolai Balzám na rty Meduňkový polibek 5 ml

Biodynamický Meduňkový polibek na rty dieNikolai je 100% přírodní balzám jedinečné konzistence vyrobený bez jakýchkoliv emulgátorů a konzervačních látek.

Produkty ve stejné kategorii

  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více
  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.