Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

DieNikolai Balzám na rty Rozmarýnový polibek 5 ml

Balzám na rty Rozmarýnový polibek 5 ml Zobrazit větší
Biodynamický Rozmarýnový polibek na rty od dieNikolai je 100% přírodní balzám jedinečné konzistence, vyrobený bez jakýchkoliv emulgátorů a konzervačních látek. 

250 Kč s DPH

dieNikolai

Dostupnost: Skladem

Díky vysokému obsahu oleje z hroznových jader a včelímu vosku intenzivně ošetřuje a chrání suché a popraskané rty. Jemná vůně po rozmarýnu se stane vaším partnerem po celé zimní období.
Intenzivní péče o rty je zajištěna 65% podílem oleje z hroznových jader, dále pak makovým olejem, olejem z lískových oříšků, a včelím voskem, které napomáhají ke zklidnění suchých a popraskaných rtů a jejich celkové ochraně především v chladnějších dnech. Obsažený rozmarýnový olej je silným antioxidantem, který stimuluje imunitní systém, podporuje detoxikaci, je spouštěčem protizánětlivých činidel v těle a pomáhá proti stárnutí kůže. Balzám je také vhodný na bradavice nejen u dospělých, ale také i u dětí.
Složení: Olej z hroznových jader**, včelí vosk**, olej z lískových oříšků*, makový olej*, rozmarýnový olej*, výtažek z medu* (*přírodní, **biodynamické)
Garantováno: Bez palmového oleje, ropných derivátů (parafinů), parabenů, silikonů a zbytků pesticidů.
Návod k použití: Balzám na rty je vhodný ke každodennímu použití. Aplikujte denně na rty nebo kdykoli při pocitu sucha.
Balení: 5 ml
Zdroj: www.biodynamickakosmetika.cz

Vinařská rodina Nikolaihof pochází z Wachau, ze slunné oblasti Dunaje, kde již staří Římané před 2 000 lety zakládali své nejlepší vinice. Z kvalitních zdrojů a s láskou k přírodě se zde už po staletí vyrábějí vysoce kvalitní produkty. Již více než 40 let se přitom vinařství Nikolaihof, jako jedno z prvních vinařství na světě, ztotožňuje s antropozofickou filosofií doktora Rudolfa Steinera.

S certifikátem Demeter splňujeme nejpřísnější podmínky v biodynamice na celém světě a s hrdostí se můžeme hlásit k průkopníkům v oblasti kvality a trvale udržitelného rozvoje. Biodynamické zemědělství v Nikolaihofu nechápeme jako způsob výroby, nýbrž jako komplexní způsob života, který se odráží ve všech oblastech našeho bytí. Nejvyšším principem přitom je, abychom do zemědělství vkládali co možná nejvíce síly a energie. A to také díky tomu, že minimálně zasahujeme do přirozených procesů v přírodě.

Dodavatel: TCM Herbs, s.r.o., U Černé věže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Napsat recenzi

DieNikolai Balzám na rty Rozmarýnový polibek 5 ml

DieNikolai Balzám na rty Rozmarýnový polibek 5 ml

Biodynamický Rozmarýnový polibek na rty od dieNikolai je 100% přírodní balzám jedinečné konzistence, vyrobený bez jakýchkoliv emulgátorů a konzervačních látek. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji