Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Pomáda na opary 15 ml

Akce

Nobilis Tilia Pomáda na opary 15 ml Zobrazit větší
Gelová pomáda na rty s liliovým extraktem, vhodná k ošetření oparů.

169 Kč s DPH

-20 Kč

189 Kč s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnost: Skladem

Jemná gelová pomáda nezanechává pocit lepkavosti a po její aplikaci je možné použít rtěnku. Hlavní účinnou látkou je extrakt lilie bělostné, který má zklidňující a čistící účinky, D-panthenol rty zvláčňuje a regeneruje.
Použití: Nanášejte několikrát denně v tenké vrstvě na rty.
Složení: Aqua (demineralizovaná voda), Lilium Candidum Flower Extract (extrakt z lilie bělostné), Propylene Glycol (rozpouštědlo), Melissa Officinalis Herb Extract (extrakt z meduňky lékařské), Alcohol (rozpouštědlo), Panthenol (D-Panthenol, hydratační složka), Triethanolamine (trietanolamin, neutralizační látka), Carbomer (karbomer, gelotvorná složka), Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lékařské), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (éterický olej Tea Tree, čajovníkový), Phenoxyethanol (konzervant), Benzoic Acid (kyselina benzoová, konzervant pro certifikované přírodní a bio přípravky), Dehydroacetic Acid (kyselina dehydrooctová, konzervant), Ethylhexylglycerin (derivát glycerinu, zesiluje konzervaci), Polyaminopropyl Biguanide (konzervant), Limonene*, Linalool*. *- z přírodních éterických olejů
Balení: 15 ml

Čerpáme inspiraci z přírody a tradičních historických zkušeností a s pokorou vyvíjíme prostředky, které jsou přírodě a člověku co nejblíž. Respektujeme individualitu osobností, které jsou našimi zákazníky a nesnižujeme kvalitu kvůli ceně. Přejeme všem našim zákazníkům, současným i budoucím, aby v našich výrobcích našli potěšení těla i ducha a aby spolu s námi objevili kouzlo vůní, které náš život činí bohatším.

Dodavatel: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napsat recenzi

Nobilis Tilia Pomáda na opary 15 ml

Nobilis Tilia Pomáda na opary 15 ml

Gelová pomáda na rty s liliovým extraktem, vhodná k ošetření oparů.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost