Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Tropicana - Organický krémový deodorant 50 ml

Soaphoria Tropicana - Organický krémový deodorant 50 ml Zobrazit větší
Organický deodorant bez hliníkových solí eliminuje nepříjemný zápach potu, přičemž nebrání přirozeným funkcím pokožky a neucpává póry. 

165 Kč s DPH

Soaphoria

Dostupnost: Skladem

Veganský organický deodorant bez hliníku, alkoholu a parfémů, jehož účinná receptura je založena na čistě přírodních ingrediencích. Složení s obsahem jemných organických olejů jako jsou kokosový a mandlový a bambuckého a kakaového másla předchází vysušování, zjemňuje a chrání pokožku před podrážděním.  Účinný přírodní deodorant bez parfémů obsahuje výlučně speciální fixované esenciální oleje, které se uvolňují postupně a tak zajišťují dlouhotrvající vůni.

Organický krémový deodorant je vhodný pro všechny typy pokožky.

Hlavní složky:

  • bentonitový jíl - vyniká výrazně absorpční a hloubkově čisticí vlastností, jemně detoxikuje a podílí se na udržování zdravé pokožky
  • oxid zinečnatý (bez nanočástic) - má schopnost absorbovat přebytečnou vlhkost a pohlcovat pachy, díky čemuž působí mírně antiperspirační a pomáhá zabraňovat tvorbě nepříjemného zápachu
  • čajovníkový olej - vyznačuje se neobvykle silnými antibakteriálními, antimikrobiálními a fungicidními vlastnostmi, zároveň ve výrobku plní funkci čistě přírodní konzervační složky

Obsah: 50 ml

Použití: V případě potřeby aplikujte výrobek opakovaně během dne, použijte i na nohy, dlaně, záda či jiné části těla, na kterých vás trápí pocení.
100% přírodní deodorant je ideální volbou pro citlivou pokožku, pro děti od 6 let či v těhotenství.

Po otevření balení přiložte čisté prsty na povrch produktu a krouživými pohyby naberte přiměřené množství a jemně rozetřete a vmasírujte deodorant do pokožky, který se následně vstřebá. Deodorant je v extrémních letních vedrech vhodné použít i vícekrát denně v tenčích vrstvách.
Před prvním použitím se doporučuje provést tzv. Patch test, t. j. aplikovat a otestovat kosmetický přípravek na jeho snášenlivost na malé plošce pokožky, nejlépe na zápěstí a počkat 24h. Touto metodou se může předejít nástupu alergických reakcí a přecitlivělosti na daný výrobek. Pokud po aplikaci se projeví alergická reakce, povrch pokožky smyjte vlažnou vodou. Výrobek okamžitě přestaňte používat. Pokud alergická reakce přetrvá po delší dobu vyhledejte lékařskou pomoc.

Složení: Maranta arundinacea Root Powder (maranta třtinová) *, Zea Mays Starch (kukuřičný škrob) *, Cocos nucifera Oil (kokosový olej) *, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo) *, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo) *, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (olej ze sladkých mandlí) *, Euphorbia Cerifera Wax (kandelilový vosk) *, Sodium Bicarbonate (hydrogenuhličitan sodný), kaolin (bílý jíl) *, Bentonit (bentonitový jíl) *, Malus Domestica Fruit Extract (jabloň nízká extrakt) *, Fragaria vesca Fruit Extract (jahoda obyčejná extrakt) *, Ribes Nigrum Fruit Extract (rybíz černý extrakt) *, Zingiber officinale Root Extract (zázvor lékařský extrakt) *, Mentha špičaté Crisp Extract (máta kadeřavá extrakt) *, Passiflora incarnata Fruit Extract (mučenka jídla extract) *, Prunus armeniaca Fruit Extract (meruňka obyčejná extrakt) *, Cocos nucifera (kokosovník) *, Vanilla planifolia Fruit Extract (vanilka pravá extrakt) *, Zinc Oxide (Oxid zinečnatý), Tocopherol (antioxidant / vitamín E), Melaleuca alternifolia Leaf Oil (čajovník) *, *** Hexyl Cinnamal, *** Limonene
* certifikovaná organická složka
*** vyskytující se přirozeně v esenciálních olejích

Upozornění: Výrobek obsahuje jedlou sodu. V případě, že vám tato složka jako přísada v kosmetických produktech nevyhovuje, doporučujeme zvolit si namísto krémového deodorantu alternativu ve formě Revoludeo nebo minerálního deodorantu Pure power.
Při náhlých teplotních výkyvech či skladování výrobku v prostředí s průměrnou teplotou nad 25 ° C může výrobek v kelímku jemně tát, následkem čehož v něm mohou být pozorovatelné jemné bílé "kuličky". Tyto "kuličky" jsou způsobeny srážlivostí obsažených másel a nepředstavují vadu výrobku ani překážku v jeho dalším používání.
Určeno pro každodenní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do + 30 ° C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí. Při zasažení očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálně 15 minut bez přerušení směrem od vnitřního koutku k vnějšímu (v případě nošení kontaktních čoček je odstranit předem). Pokud dojde k podráždění, vyhledejte lékařskou pomoc.

Naším cílem je vyrábět kvalitní produkty, které reprezentují naši vlast a poukazují na její vzácnou biologickou rozmanitost. Produkty, na které můžeme být právem hrdí i v zahraničí. Ale tím nejhlavnějším je poukázat na skutečnost, že domácí výrobky jsou nejcennější. Snažíme se pomáhat našemu hospodářství koupí surovin od domácích dodavatelů. Upřednostňujeme balení do skleněných nádob a zavedli jsme také recyklační program. 

Dodavatel: Aenea s.r.o. (výrobce), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Soaphoria Tropicana - Organický krémový deodorant 50 ml

Soaphoria Tropicana - Organický krémový deodorant 50 ml

Organický deodorant bez hliníkových solí eliminuje nepříjemný zápach potu, přičemž nebrání přirozeným funkcím pokožky a neucpává póry. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více
  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny