Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Urtekram Kondicionér Nordic berries 180 ml

Akce

Urtekram Kondicionér Nordic berries 180 ml Zobrazit větší
Pro poškozené vlasy.  Vitamíny a živiny z rakytníku, borůvky, brusinky a šípku v kombinaci s kyselinou hyaluronovou poskytují vlasům skvělou výživu a vlhkost. Organická aloe vera a glycerin pomáhají revitalizovat a upravovat suché a poškozené vlasy. Extrakt z vrby podporuje rovnováhu vlasů a zvyšuje efekt ostatních ingrediencí.

195 Kč s DPH

-4 Kč

199 Kč s DPH

Urtekram

Dostupnost: Skladem

Použití: Vmasírujte do vlasů a nechte 2-3 minuty působit. Poté opláchněte. Vhodné pro všechny typy vlasů.
Složení: Water, aloe vera*, plant-based emulsifiers and stabilisers, glycerine**, lecithin, sea buckthorn extract*, blueberry extract*, rosehip extract*, willow bark extract*, cranberry extract*, cane sugar*, sweet orange oil*, lemon oil*, hyaluronic acid*, perfume (mixture of natural extracts and essential oils), magnolia bark extract, sodium hydroxide, vitamin E. (* = produkt ekologického zemědělství, ** = vyrobeno s použitím ekologických surovin).
Balení: 180 ml
Země původu: Dánsko

Urtekram je hlavní výrobce BIO potravin a přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Společnost Urtekram byla založena v Dánsku roku 1972 a dnes sídlí v Mariageru v severním Jutsku. Všechny kosmetické produkty jsou vyráběny bez syntetických tensidů, parabenů nebo jiných konzervačních látek a parfémů. V Urtekramu produkty nejsou v žádné fázi procesu výroby testovány na zvířatech. Kosmetika má BIO certifikát ECOCERT.

Dodavatel: Já miluju BIO s.r.o., Londýnská 730/59, 120 00 Vinohrady

BIO BIO
ECO ECO
VEGAN VEGAN

Napsat recenzi

Urtekram Kondicionér Nordic berries 180 ml

Urtekram Kondicionér Nordic berries 180 ml

Pro poškozené vlasy. Vitamíny a živiny z rakytníku, borůvky, brusinky a šípku v kombinaci s kyselinou hyaluronovou poskytují vlasům skvělou výživu a vlhkost. Organická aloe vera a glycerin pomáhají revitalizovat a upravovat suché a poškozené vlasy. Extrakt z vrby podporuje rovnováhu vlasů a zvyšuje efekt ostatních ingrediencí.

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost