Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Cytosan šampon 180 ml

Slevový kupón 2%: sleva při koupi 2 a více produktů Energy: kód Energy2

Akce

Cytosan šampon 180 ml Zobrazit větší
Terapeutický šampon Cytosan  s obsahem huminových látek je určený k aplikaci  při kožních problémech ve vlasové pokožce . Pokud vás trápí lupy, ekzémy, lupénka nebo jiné dermatitidy, které nelze zvládnout použitím šamponů z pentagramové řady, můžete vyzkoušet nový  šampon Cytosan .

231 Kč s DPH

-69 Kč

300 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Při používání šamponu Cytosan dochází k hlubší očistě a detoxikaci vlasové pokožky i vlasu, je velice vhodný u mastnějších a jemných vlasů, které dobře očistí a zpevní. Pokud potřebujete řešit kožní problémy ve vlasové pokožce a máte suché až lámavé vlasy, je třeba počítat s jejich následnou regenerací, pro kterou je určen Nutritive balsam. Cytosan šampon byl vyvinut pro terapeutické použití, a proto se nedoporučuje k dlouhodobé aplikaci. Lze jej dobře střídat například se šamponem Protektin nebo Artrin.

Kdy Cytosan šampon pomáhá:
  • lupy, ekzémy, seboreu, lupénku nebo jiné dermatitidy
  • při podrážděné pokožce
  • na mastné a jemné vlasy
  • detoxikuje vlasovou pokožku i vlasy
  • zpevňuje a výživuje vlasy
Složení: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Pentylene Glycol, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Humic Acids, Potassium Humate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprylate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Phenylpropanol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sorbic Acid
Použití: Používejte dle potřeby. Naneste šampon na mokré vlasy, lehce vmasírujte, nechte 2-3 min působit, poté opláchněte a upravte obvyklým způsobem. Pokud po umytí vlasů použijete i Nutritive balsam, vaše vlasy půjdou krásně rozčesávat a odmění se vám dokonalým leskem a živostí!
Balení: 180 ml
Upozornění: Cytosan šampon byl vyvinut pro terapeutické použití, a proto se nedoporučuje k dlouhodobé aplikaci. Určeno pouze k zevnímu použití. Skladujte v suchu při teplotě 10-25 °C a chraňte před mrazem. Vzhledem k vysokému obsahu humátů v šamponu Cytosan je třeba u světlých vlasů počítat s možností jejich přechodného zbarvení do rezavého odstínu. Toto zbarvení se během 2–3 aplikací jiného šamponu vymyje.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Cytosan šampon 180 ml

Energy Cytosan šampon 180 ml

Terapeutický šampon Cytosan s obsahem huminových látek je určený k aplikaci při kožních problémech ve vlasové pokožce. Pokud vás trápí lupy, ekzémy, lupénka nebo jiné dermatitidy, které nelze zvládnout použitím šamponů z pentagramové řady, můžete vyzkoušet nový šampon Cytosan.

Produkty ve stejné kategorii

  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více
  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.