Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Alpecin Hyposensitiv šampon 250 ml

Alpecin Hyposensitiv šampon 250 ml Zobrazit větší
Šampon byl výzkumným oddělením společnosti Dr. Wolffa vyvinut speciálně pro nadměrně citlivou vlasovou pokožku. Tento šampon je vhodný dokonce i pro osoby s neurodermitidou (atopický ekzém). 

205 Kč s DPH

Dostupnost: Skladem

Šampon Alpecin Hyposensitiv účinně řeší problém oslabené ochranné bariéry vlasové pokožky. Mycí substancí šamponu jsou obzvláště jemné takzvané glukózové tenzidy, které vlasovou pokožku při mytí vlasů nadměrně nezatěžují, ale naopak podporují její přirozenou schopnost regenerace a hydratují ji.
Šampon Alpecin Hyposensitiv je ideální pro svědivou pokožku hlavy a také pro stařeckou vlasovou pokožku, pomáhá předcházet podráždění a šupinatění, zmírňuje pocity napětí vlasové pokožky.  - bez konzervačních látek, neparfemováno, žádná barviva, vhodné i pro osoby s atompickým ekzémem
Receptura Hyposensitiv šamponu byla vyvinuta speciálně pro velmi citlivou pokožku hlavy. Hyposensitiv šampon je vhodný i při ekzémech. Extrakt z šalvěje a účinné látky z heřmánku (bisabolol) zklidňují pokožku a předcházejí jejímu podráždění. Posilují odolnost vlasové pokožky a podporují její přirozené funkce. Vlasová pokožka se tak i při každodenním mytí dostává opět do zdravé rovnováhy.
Jemný mycí komplex obsahující glukózové tenzidy čistí vlasovou pokožku velmi šetrně a přispívá k její hydrataci. Výtažky ze šalvěje a bisabolol (účinná látka obsažená v heřmánku) vlasovou pokožku zklidňují a předcházejí jejímu podráždění; posilují kožní ochrannou bariéru a podporují přirozené funkce vlasové pokožky, která si i při každodenním mytí vlasů zachovává svoji zdravou rovnováhu. Alpecin hyposensitivní šampon naneseme na mokré vlasy a jemně vmasírujeme. Poté důkladně opláchneme.
Obsahuje: Extrakt z heřmánku, extrakt ze šalvěje, glukózové tenzidy.
Použití: Posiluje odolnost pokožky a podporuje její přirozené funkce. Je vhodný ke každodennímu použití. Jemné mycí substance udržují v pokožce vlhkost. 
Balení: 250 ml

Šampony Alpecin díky obsaženému kofeinu pomáhají při dědičném padání vlasů.

"Každý je krásný svým vlastním způsobem, protože vzhled je odrazem duše. Objevte jedinečnost - hýčkejte, upevňujte a ochraňujte ji." - Toto bylo krédo doktora Kurta Wolffa.

Dr. Kurt Wolff si uvědomoval, že kůže a vlasy bývají krásné, když jsou ve své přirozené rovnováze. Tato rovnováha musí být ochraňována před negativními vlivy - vnitřními i vnějšími. Kůže i vlasy se však liší tak jako osobnosti, jimž náleží. Proto musí být péče upravena na míru specifickým potřebám různých typů vlasů i kůže. 

Dodavatel: DR. KURT WOLFF GMBH & CO. KG, Johanneswerkstraße 34-36, 33611 Bielefeld, Německo

Napsat recenzi

Alpecin Hyposensitiv šampon 250 ml

Alpecin Hyposensitiv šampon 250 ml

Šampon byl výzkumným oddělením společnosti Dr. Wolffa vyvinut speciálně pro nadměrně citlivou vlasovou pokožku. Tento šampon je vhodný dokonce i pro osoby s neurodermitidou (atopický ekzém). 

Produkty ve stejné kategorii

  • 23. 04. 2024
    • Vynikající telefonická domluva ohledně dodání zboží.
  • 22. 04. 2024
    • Jsem velmi spokojená
  • 22. 04. 2024
    • Vyborna komunikace Rychlost Skvela cena Kvalitne zabaleno Vyrobky... Více
  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.