Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

EkoMedica Artyčok 99.8 % šťáva 500 ml

Akce

EkoMedica Artyčok 500 ml Zobrazit větší
Doplněk stravy. 

298 Kč s DPH

-52 Kč

350 Kč s DPH

EkoMedica

Dostupnost: Skladem

ARTYČOK původem ze Středomoří obsahuje pro organismus prospěšné látky, které se vyskytují zejména v listovém květním lůžku. Artyčok je vhodným podpůrným prostředkem při snižování tělesné hmotnosti, stimuluje vylučování trávicích šťáv, pomáhá při trávení. Harmonizuje střevní trakt, přispívá k udržování normálního stavu a funkce jater, podporuje detoxikaci organismu. Pomáhá snižovat hladinu krevních lipidů a udržovat je na normální úrovni.

EkoMedica ARTYČOK 99,8% šťáva, je získávána z listů květního lůžka artyčoku nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty. Šťáva je proto určena co nejširšímu spektru konzumentů.

Složení: šťáva z listů květního lůžka artyčoku 99,8%, regulátor kyselosti: kyselina citronová

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce v původním obalu. Spotřebujte do 3 týdnů od otevření. Chraňte před světlem.

Doporučené dávkování: 25 ml 2 x denně, minimálně 30 minut po jídle.
Maximální denní dávka 50 ml výrobku obsahuje 49,9 g šťávy z artyčoku, což odpovídá obsahu 46,2 mg cynarinu.

Balení: obsahuje odměrný kalíšek (25 ml), 500 ml

Upozornění: Doplněk stravy. Před použitím protřepejte. Usazenina na dně láhve, ani případné pevné části ve výrobku nejsou na závadu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se při individuální nesnášenlivosti některé složky výrobku.

Barva, vůně i chuť výrobku se může v různých šaržích měnit, což není na závadu jeho kvality.

BEZ CHEMICKÝCH KONZERVANTŮ

Společnost EkoMedica Czech, s.r.o. byla založena s cílem přinést zákazníkům produkty, které jsou pro lidský organismus maximálně šetrné a nejlépe vstřebatelné, bez vedlejších účinků.

Všechny produkty EkoMedica jsou vyráběny podle vlastních receptur a za nejpřísnějších norem, bez konzervačních látek, přídavků cukrů a barviv.

Naše technologie šetrné pasterizace umožňuje zachovat vlastnosti aktivních rostlinných složek a vysokou úroveň naturálních vitamínů. Neustále reagujeme na požadavky trhu a vedle nabídky přírodních šťáv nabízíme i oleje a produkty v kapslích.

Dodavatel: EkoMedica Czech, s.r.o., Sokolská třída 1615/50, 702 00 Ostrava

Napsat recenzi

EkoMedica Artyčok 99.8 % šťáva 500 ml

EkoMedica Artyčok 99.8 % šťáva 500 ml

Doplněk stravy. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost