Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Swiss NatureVia Laktobacily 5 Imunita 66 kapslí

Akce

Swiss NatureVia Laktobacily 5 66 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Nejmodernější probiotikum nové generace pro péči o vyváženou střevní mikroflóru.

405 Kč s DPH

-45 Kč

450 Kč s DPH

Swiss NatureVia

Dostupnost: Na dotaz

Unikátní komplex 5 vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu, které jsou přirozenou a nezbytnou součástí správně vyvážené střevní mikroflóry.
  • Vysoká dávka 15 miliard životaschopných organismů v 1 kapsli*
  • vhodné při a po užívání antibiotik, při cestování nebo nesprávné stravě
Ochranná BIO-SUPPORTTM technologie - - vyšší stupeň ochrany probiotických bakterií od výroby, po dobu skladování výrobku i během trávení. Podstatně zvyšuje jejich životaschopnost, odolnost a stabilitu. Zajistí průchod plně aktivních bakterií až do střev., kde plní svou přirozenou funkci.
  • výběr kmenů přirozeně odolných k žaludečním kyselinám      
  • speciální ochranná vrstva z bílkovin a polysacharidů
Účinné látky v 1 kapsli: Probiottické bakterie L.rhamnosus 55 %, B.breve 20 %, L.casei 15 %, L.acidophilus 5 %, B.longum 5 % - 15 miliard CFU*, vitamin C 12 mg (15 % DDD)
*CFU - počet živých probiotických mikroorganismů (colony-forming unit) v okamžiku výroby.
Přídatné látky: maltodextrin, bakteriální kultury (obsahuje mléčné a sojové složky), rostlinná kapsle (hypromeloza), kyselina askorbová, protispékavá látka (stearát hořečnatý, oxid křemičitý)

Dávkování: 1-2 kapsle denně, nejlépe s jídlem Při použití s antibiotiky je vhodné užít aspoň 2-3 hod. před nebo po podání antibiotik.

Balení: 66 kapslí

Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladovat v suchu při pokojové teplotě. Neobsahuje lepek.

V průběhu roku 2018 postupně dostanou všechny Vám dobře známé produkty prodávané dosud pod značkou Swiss Natural®nové atraktivnější obaly a zároveň novou značku NATUREVIA®. Nemění se produkty ani složení, mění se pouze značka.

SWISS HERBAL REMEDIES Ltd. je jedna z největších kanadských firem, vyrábějících potravinové doplňky. Dodává na trh více než 500 vysoce kvalitních přírodních vitaminových přípravků a bylinných extraktů ve formě tablet a kapslí. Již více než 40 let jsou produkty společnosti Swiss Herbal Remedies Ltd. známé absolutní kvalitou, vědecky pečlivě vybalancovaným složením a dlouhou trvanlivostí. Splňují požadavky i těch nejnáročnějších spotřebitelů. Společnost neustále zdokonaluje své přípravky s využitím nejnovějších poznatků vědeckého výzkumu. Produkty jsou vyráběny nejmodernější technologií, zaručující dodržení nejvyšších standardů kvality od vstupních surovin až po finální produkt. Produkty jsou průběžně kontrolovány nezávislými akreditovanými a státem kontrolovanými laboratořemi. Ty ověřují kvalitu a čistotu jednotlivých složek v produktu, včetně jejich trvanlivosti a stability. Všechny produkty společnosti Swiss Herbal Remedies Ltd. jsou dodávány v nerozbitných, farmakologicky a ekologicky nezávadných vratných obalech.

Dodavatel: BIOVIT IMPEX CO.ČR, s.r.o., Sinkulova 683/34, 147 00, Praha - Podolí

Napsat recenzi

Swiss NatureVia Laktobacily 5 Imunita 66 kapslí

Swiss NatureVia Laktobacily 5 Imunita 66 kapslí

Doplněk stravy. Nejmodernější probiotikum nové generace pro péči o vyváženou střevní mikroflóru.

Produkty ve stejné kategorii

  • 16. 04. 2024
    • Jeden sáček ( zelený ) byl prasklý. Poprvé, jinak vždy bez poruchy.
  • 16. 04. 2024
    • Přehledný eshop, rychlé dodání, dobré ceny
  • 15. 04. 2024
    • Široká nabidka produktů za dobrou cenu.
  • 14. 04. 2024
    • Vše v pořádku, rychlost dodání, doporučuji