Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Dermaton Oil 100 ml

Akce

Dermaton oil - regenerační olej 100 ml Zobrazit větší
Dermaton je přírodní, snadno vstřebatelný olej pro dokonalou regeneraci pokožky. Obsahuje olej z rýžových klíčků, rakytníkový a jojobový olej, lecitin a éterické oleje, z nichž nejvýznamnější je olej levandulový a silice tymiánu. Neobsahuje ochranné UV faktory, proto není vhodný na opalování.  

299 Kč s DPH

-90 Kč

389 Kč s DPH

Energy

Dostupnost: Skladem

Dermaton je vhodný pro každodenní regeneraci suché a normální pokožky. Působí na její zklidnění a obnovu po vystavení nepříznivým vlivům vnějšího prostředí nebo slunečnímu záření. Tlumí bolest při popáleninách 1. stupně (zčervenání pokožky), odstraňuje svědivost při hojení kůže. Zrychluje obnovu pokožky v hlubších vrstvách kůže a zároveň ji chrání proti nadměrnému vysychání během její regenerace. Olej je bohatý na obsah karotenoidů, vitaminu A, E, nenasycených mastných kyselin a antioxidantů. Nejvýznamnějším z nich je gamma-oryzanol. Tyto látky působí na eliminaci volných radikálů v kůži, které vznikají následkem slunečního ozáření. Tím zabraňují předčasnému stárnutí kůže. Rakytníkový olej aktivuje melanocyty, tj. zrychluje tvorbu pigmentu po opalování. Jojobový olej vytváří na povrchu kůže ochranný fi lm, který činí pokožku odolnější k mechanickému namáhání i vlivu chemických látek. Tento ochranný film spolu s éterickými oleji působí částečně na odpuzování vnějších parazitů včetně sajícího hmyzu. 
Použití Dermatonu oil 
  • pro každodenní ošetřování suché i normální pokožky 
  • pro zlepšení a elasticity kůže 
  • vždy po opalování 
  • pro urychlení zhnědnutí pokožky po opalování 
  • při popáleninách ve stadiu zčervenání kůže 
  • jako repelent proti sajícímu hmyzu 
Složení: Oryza Sativa Seed Oil, Glycerin, Lecithin, Alcohol, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Thymus Vulgaris Oil, Lavandula Spp.Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Cymbopogon Martini Herb Oil.
Jak používat: Dermaton nanášejte v tenké vrstvě na pokožku, nejlépe navečer. Při popáleninách doprovázených zarudnutím kůže a bolestivostí 2–3x denně. Při ošetřování suché pokožky 2x denně. Olej je vhodný pro každodenní používání. 
Balení: 100 ml
Upozornění: Dermaton oil neobsahuje UV ochranné faktory, a tedy není vhodný jako olej na opalování. Na dlaních a v místech bohatých na potní žlázy je vstřebávání oleje pomalejší. Proto je vhodné ruce po aplikaci utřít do sucha. Olej může bezprostředně po nanesení barvit, doporučujeme opatrnost především u bílého oblečení. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 10–25 °C, chraňte před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobky společnosti Energy jsou vyrobeny z vysoce účinných, zaručeně přírodních produktů, sestavených podle principů staré čínské medicíny, avšak s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, homeopatie, krystaloterapie a biorezonance. Prostřednictvím vlastního výzkumu zaručuje značka Energy zákazníkům co možná nejkvalitnější a nejčistší výrobní postupy a v tomto směru se již dnes řadí ke světové špičce. Po ošetření těmito produkty je pleť dobře zásobena kyslíkem a pestrou paletou minerálů, vitaminů a celou řadou biologických látek se silným regeneračním a vitalizujícím účinkem na buňky kůže.

Dodavatel: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39, 171 00  Praha 7

Napsat recenzi

Energy Dermaton Oil 100 ml

Energy Dermaton Oil 100 ml

Dermaton je přírodní, snadno vstřebatelný olej pro dokonalou regeneraci pokožky. Obsahuje olej z rýžových klíčků, rakytníkový a jojobový olej, lecitin a éterické oleje, z nichž nejvýznamnější je olej levandulový a silice tymiánu. Neobsahuje ochranné UV faktory, proto není vhodný na opalování. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 24. 03. 2024
    • Spokojenost, velmi rychlé dodání
  • 21. 03. 2024
    • Vše proběhlo jak mělo. Objednala, zaplatila. Poslali, dorazilo.
  • 20. 03. 2024
    • Rychlé doručení,přijatelná cena.
  • 20. 03. 2024
    • rychlost